20 / 04 / 2024

alanya tanırım yazısı

alanya tanırım yazısı

Litvanyalı Editör Kristina Stalnionyte’nin sekiz sayfalık Alanya gezi yazısı, Small Planet şirketine ait uçakların koltuk ceplerinde dünyanın birçok ülkesini dolaşacak.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Fek yazısı nedir? Fek yazısı nasıl alınır?

Fek yazısı, önemli bir terim olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi ve konut ipotek terimlerinden olan fek yazısının ne olduğunu bilmekte fayda var. Ev kredisi ve ipotekle ilgili olan bu kavramın ne olduğu merak edilir. Peki fek yazısı nedir, nereden, kaç günde ve nasıl alınır?

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Borsaya yerli yatırımcı ilgisi patladı! 3 yılda 5,5 milyon kişi borsayla tanıştı, yatırımcı sayısı 10 milyona koşuyor!

Pandemi döneminde alternatif getiri arayışıyla birlikte borsaya artan ilgi sürüyor. Son 3 yılda 5,5 milyona yakın kişinin pay piyasasıyla tanıştığı belirtilirken, önümüzdeki günlerde yatırımcı sayısının 10 milyonlara çıkması bekleniyor.

Herkes İOS 17'yi beklerken ara sürüm geliyor

Teknoloji devi Apple'ın kendi tasarladığı İOS işletim sisteminin en yeni güncel versiyonu 17'ci sürümü beklenirken, Apple beklentilerin aksine hareket ederek ''16.5.1'' olarak ara bir sürüm piyasaya süreceği öğrenildi.

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Adalet Bakanlığı 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak! Başvuru şartları belli oldu! Bu tarihleri kaçırmayın!

Adalet Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucu 500 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağını açıkladı. İşte Adalet Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar...

Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı?

Prefabrik evlerin nasıl ısındığı merak ediliyor. Bu yüzden Prefabrik eve doğalgaz bağlanır mı? sorusu sık sık sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

alanya tanırım yazısı Haberi

alanya tanırım yazısı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin’in davetlisi olarak geçtiğimiz aylarda Alanya’da bulunan Litvanya’nın ünlü seyahat dergisi Visikeliai Editörü Kristina Stalnionyte, Alanya gezisini tamamlayarak ülkesine dönmüştü. Stalnionyte, Alanya hakkındaki gezi yazısını Small Planet şirketine ait uçakların koltuk ceplerinde bulunan Small Planet dergisinde yayınladı. Sekiz sayfalık Alanya gezi yazısının yer aldığı dergi mart-nisan-mayıs aylarında uçak yolcularına hitap edecek. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Güneş, basın yoluyla Alanya tanıtımının oldukça önemli olduğunu vurgulayarak “Benzer çalışmalarımızı fuarlar aracılığıyla irtibat sağladığımız diğer basın mensuplarıyla da sürdüreceğiz”...