26 / 04 / 2024

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın ilk toplantısında vakıf bütçesinin arttırılması çalışmaları yapıldı. Alanya Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Altav ve Altid turizm adına Berlin Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

Alanya 3 ülkede birden tanıtıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Sırbistan, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen eş zamanlı fuarlarda ilçenin tanıtımını yaptı. Alanyalı turizmciler, 19-22 Şubat tarihlerinde tanıtım yaptı.

Alanya'da lüks otellere yoğunlaşılacak!

Alanyalı turizmciler Slovakya 'daki Bratislava Turizm Fuarı 'ndan sevindirici haberle döndü. Fuarda, Antalya ve Alanya 'nın ön plana çıktığı belirtildi. ALTAV temsilcisi turizmci Sabriye Yüksel konuşma yaptı.

ITF Slovakia Tour fuarının yıldızı Alanya oldu!

Alanya Tanıtma Vakfı’nın stant açtığı Bratislava Turizm Fuarı’nda Antalya ve Alanya ön plana çıktı. Sabriye Yüksel, önemli turizm fuarlarından biri olan ITF Slovakia Tour’da yaptığı görüşmeleri ve izlenimlerini aktardı:

Alanya'daki turizmciler 2015 turizm sezondan endişeli!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde turizmciler, Suriye'deki çatışmaların sürmesi halinde, 2015 turizm sezonunda erken rezervasyonların azalmasından endişeli olduklarını söyledi. Ayrıca kış rezervasyonlarında da azalma yaşandığını ifade ettiler.

ALTAV’dan önemli tanıtım!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın ( ALTAV ) davetlisi olarak Alanya’da bulunan Litvanya’nın ünlü seyahat dergisi olan Visikeliai Editörü Kristina Stalnionyte, Alanya gezisini tamamlayarak ülkesine döndü.

Alanya'nın İskandinav pazarında yüzde 10 artış var!

İskandinav pazarında geçtiğimiz yılın erken rezervasyon oranına göre yüzde 10 artış gözlemliyoruz. Ayrıca Rus pazarının erken rezervasyon oranında önceki yıla göre yüzde 5 dolayında yükselme var" açıklamasında bulundu...

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Tan tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Turizmde sil baştan! Bu uygulamalar artık zorunlu olacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı, turizm sektörünün Yeşil Mutabakat uygulamalarına hazırlanabilmesi için ‘Türkiye Sürdürülebilir Turizm Endüstri Kriterleri’ni belirledi.

iPhone 14 fiyatları belli oldu! Gören bir daha bakıyor! Hiç bu fiyata iPhone satılmadı! 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Senenin belirli zamanlarında yeni çıkan telefonlarının lansmanını gerçekleştiren Apple, iPhone ailesinin en yeni ve en güçlü üyesi olacak iPhone 14 serisini tüm dünyaya tanıtma hazırlıklarına başladı. Peki, iPhone 14 serisinin fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

ABD'deki Maarif Okulunun yeni binası 2021-2022 eğitim dönemine yetişecek!

Türkiye Maarif Vakfının (TMV) ABD New Jersey eyaletinde yer alan Maarif Okulu tarafından yeni satın alınan binada aileler için eğlence ve tanıtma günü gerçekleştirildi.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç, İlker Turgut ve Nermin Günel ortaklığında kuruldu.

Tanşuer İnşaat Madencilik Turizm Nakliye İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanşuer İnşaat Madencilik Turizm Nakliye İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanşuer tarafından kuruldu.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Haberi

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın ilk toplantısında vakıf bütçesinin arttırılması çalışmaları yapıldı. Alanya Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Aynı zamanda Alanya Belediye Başkanı olan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yeni başkanı Adem Murat Yücel, toplantı sonunda şu açıklamayı yaptı: Bundan önceki dönemde görev almış ve özverili çalışmış olan ve ALTAV’ı bu günlere taşıyan herkese teşekkür ediyorum. İlk toplantımızda görev dağılımı yaptık. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) üyelerinden başkan yardımcılarımızın olmasına karar verdik. Üyemiz Şükrü Cimrin ise muhasip görevini almıştır. Önceki dönemde yapılanların üzerine ne katabileceğimizi görüştük. Farklı tanıtım çalışmaları üzerinde konuştuk. Bu çalışmalar doğrultusunda vakıf bütçemizin 4-5 katı arttırılması ve kaynak sağlanması konusunu masaya...