20 / 04 / 2024

Alanya Wome Deluxe

Alanya Wome Deluxe

Ortadoğu Grup ve Gür Yap tarafından 150 milyon liralık yatırımla Alanya’nın Avsallar Bölgesi’nde inşa edilen Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe misafirlerini ağırlamaya başladı.

Emerald Grand Deluxe'de son fırsat daireleri kaçırmayın!

Toroslar İnşaat'ın Alanya'nın Avsallar bölgesinde inşa edilen Emerald Grand Deluxe'de son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Ortadoğu Grup, Türkiye için Türk Lirası dedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Dövizlerinizi Türk lirasına çevirin' çağrısı üzerine Türkiye ekonomisine destek vermek isteyen Ortadoğu Grup, Türkiye'nin en büyük aile oteli Wome Deluxe'te, sadece Türk lirası ile satış yapacağını açıkladı.

Alanya Lumos Deluxe Resort Otel açıldı!

Yüksek kalite standardıyla dikkat çeken Lumos Otel, yerli ve yabancı misafirlerine kapılarını açtı. Otelde toplam 944 yataklı 333 oda bulunuyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Wome Deluxe yüzde 30 erken rezervasyon imkanı açıldı!

Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe, 31 Ocak 2016’ya kadar rezervasyon yaptıranlara %30 indirim ve kredi kartı ile ödemede peşin fiyatına 6 taksit imkânı ile yaz sezonunda eşsiz bir tatil sunuyor.

Ortadoğu Grubu'nun 2 bin konutluk gayrimenkul projesi var!

Ortadoğu Grubu hakkında da bilgi veren Mehmet Gür, halen değeri 1 milyar lira olan 2 bin konutluk gayrimenkul projeleri olduğunu belirtti. Grubun 2 bin yataklı “Wome Deluxe Resort &Spa” adıyla bir oteli de var.

Alanya Wome Deluxe açıldı!

Ortadoğu Grup ve Gür Yap tarafından 150 milyon liralık yatırımla Alanya’nın Avsallar Bölgesi’nde inşa edilen Türkiye’nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe misafirlerini ağırlamaya başladı.

Ortadoğu Grup kentsel dönüşüme giriyor!

Ortadoğu Grup, 150 milyon TL’lik yatırımla yeni aile oteli ‘Wome Deluxe’ü hizmete sundu. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, önümüzdeki yıl dört büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.

Alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor!

Otel seçenekleri her geçen gün artan alternatif turizmde talep patlaması yaşanıyor.Antalya bölgesinde Adin Beach Otel, Modern Saraylar, Wome Deluxe Otel gibi tesisler birbiri ardına açılırken, tatilciler de yeni otellere yoğun ilgi gösterdi.

Ortadoğu Grup otel projesi Wome Deluxe Hotel Temmuz'da açılıyor!

İNŞAAT ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Ortadoğu Grup, bundan sonra turizmde de büyüyecek. Firma otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı Wome Deluxe Oteli Temmuz'da Antalya'da açacak..

Wome Deluxe Otel Temmuz'da hizmete girecek!

Ortadoğu Grup otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı olan Wome Deluxe Oteli Temmuz ayında hizmete sunuyor. 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 5 yıldızlı otel, ailelere özel imkânlar sunacak şekilde tasarlandı.

Alanya ve Didim'de emlakçılar, yabancıları bekliyor!

Yabancılara konut satışında mütekabiliyet (karşılıklılık) şartını kaldıran düzenlemenin TBMM'de kabul edilmesi, yabancıların yoğun olarak ilgi gösterdiği Alanya, Didim, Fethiye ve Kuşadası gibi turizm kentlerinde hareketlilik yaratırken, buralarda konutta

Crown Deluxe Evleri'nde 40 ay sıfır faizle! 163 bin liraya 1+1 private suit!

Babacan Yapı'nın Bahçeşehir bölgesinde inşa ettiği, CROWN DELUXE projesinde peşin fiyatına, 40 ay boyunca 0 faiz ile bahar kampanyası başladı

Alanya Wome Deluxe Haberi

Alanya Wome Deluxe

Gür Ailesi’nin ikinci otel yatırımı olan ve 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Türkiye’nin yeni aile oteli Wome Deluxe, 1800 yatak kapasitesiyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Çam ormanlarının içinde tertemiz havası ve eşsiz güzellikteki plajıyla denize sıfır hizmet veren Wome Deluxe, ailelerin rahatlığı ön planda tutularak özel olarak tasarlandı.


Wome Deluxe’ün beş yıldızlı otel ve her şey dahil, alkolsüz konseptinde hizmet verdiğine dikkat çeken Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür, “Gür ailesi olarak bölgenin aile oteli statüsündeki en yeni ve en lüks otelini inşa ettik. Ailelerin rahat etmesi için en ince ayrıntıyı bile düşündük. 5 yıldızlı otelimizde tam 10 bin metrekare alan hanımların rahatça tatil yapabilmesi ve denize girebilmesi için ayrıldı. Tesisimizin 7 bin metrekarelik...