25 / 04 / 2024

Alaplı’da moloz ve inşaat atıkları temizleniyor

Alaplı’da moloz ve inşaat atıkları temizleniyor

Alaplı Belediyesi, Karşıyaka sahil kıyısına bırakılan hafriyat atıklarını temizleyerek TIR parkı alanı oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma tamamlandığında TIR parkları nedeniyle oluşan trafiğin daha rahatlaması hedefleniyor.

Manisa'da kaçak moloz ve hafriyat dökümleri temizleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kaçak moloz ve hafriyat dökümünü önlemek için denetimlerini ve temizlik çalışmalarını sıklaştırdı.

Alaplı’da moloz ve inşaat atıkları temizleniyor!

Alaplı Belediyesi, Karşıyaka sahil kıyısına bırakılan hafriyat atıklarını temizleyerek TIR parkı alanı oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma tamamlandığında TIR parkları nedeniyle oluşan trafiğin daha rahatlaması hedefleniyor.

Ekim Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ekim Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi 24 Şubat 2015'te 4 milyon 2 bin 700 TL sermaye bedeli ile, Alev Durucan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Hatay'da 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem bekleniyor!

HATAY Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Yer Fiziği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Semir Över, Hatay’da 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem beklediklerini söyledi.

Erkan Gökçe Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Gökçe Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi'nde, Erkan Gökçe Müdürlüğü'nde kuruldu.

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Saitoğulları İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sancaktepe'de, Kerem Baysal Müdürlüğü 'nde kuruldu.

BG Mimari Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Mimari Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi'nde, Alper Tunga Gözütok Müdürlüğü'nde kuruldu.

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 20 bin TL sermaye ile Kartal'da, İsmail Türkmen Müdürlüğü'nde kuruldu.

Dekan Turizm Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekan Turizm Otomotiv İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Sultanbeyli, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günaştı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Emin Emre Günaştı, Salih Günaştı, Elif Demir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Büyük Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasin Büyük, Hızır Büyük, Asım Büyük tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Turizm Hekim Taşımacılık Basın Yayın Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Doğancan Aydın tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Kuytu Turizm Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuytu Turizm Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serdar Balı, Emre Çağlar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Alaplı’da moloz ve inşaat atıkları temizleniyor Haberi

Alaplı’da moloz ve inşaat atıkları temizleniyor

Alaplı’da hafriyat çalışmaları sonucu ortaya çıkan molozların Karşıyaka sahil kenarına atılması ile ortaya çıkan çevre ve görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için, Alaplı Belediyesi ile DSİ ekipleri ortak çalışma sürdürüyor. 


Alaplı’da görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz yığınları ile kaplı alanın temizlendikten sonra alanın TIR parkı haline getirileceği açıklandı.

Çalışma tamamlandığında son yıllarda Karşıyaka sahil kenarındaki bölünmüş yol üzerinde oluşan TIR’ları ve buna bağlı trafik sorunlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. 


Çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Alaplı halkı ise belediye ve DSİ ekiplerine teşekkür ettiler.


Hürriyet...