25 / 04 / 2024

alara koçibey evi

alara koçibey evi

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Alara Koçibey evindeki bir çok eşyasını kendi tasarladı!

Ünlü iç mimar Alara Koçibey, Instyle Home Dergisi'nin bu sayısına İstanbul Çubuklu'daki 3 katlı villasının kapılarını açtı. Koçibey; " Tarabya'da Çubuklu'ya taşınmak 1 yılımı aldı" dedi...

İki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi?

Ev hanımları emlak vergisi ödemelerinden muaf olabilecek kimseler arasında yer alıyor. Peki, iki evi olan ev hanımı emlak vergisi öder mi? Emlak vergisi muafiyet koşulları neler?

İdlib'de 100 Umut Evi hak sahiplerine teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ve Umuda Koşanlar Derneği tarafından İdlibli aileler için inşa edilen 100 briket evi hak sahiplerine teslim edildi. 

Rahmi Koç’un Kaleköy'deki tarihi evi!

Rahmi Koç, Kaleköy'deki tarihi evine gitti. 5 kamarası bulunan yelkenli yatını, evinin bulunduğu Kaleköy’de demirleyen Koç, evinde dinlendi...

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşulları 2020! 

'Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?' sorusu, evi kentsel dönüşümde olan vatandaşlar ve kira gelirine ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımı koşulları neler? İşte detaylar...

Burcu Esmersoy evinin dekorasyonunu o sosyetik isme emanet etti!

Berk Suyabatmaz’dan tek celsede boşanan güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, evinin dekorasyonunu sosyetik dekoratör Alara Koçibey'e emanet etti...

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki evi kazandırdı!

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki 250 metrekarelik dairesi cemiyette çok beğenildi. Koçibey, cemiyetteki dostlarını hem ev hem de ofislerine imza atmaya hazırlanıyor.

Vehbi Koç’un evi özel bir sergi ile ziyarete açıldı!

Koç Holding'in kurucusu Vehbi Koç'un, yaz aylarında ailesiyle birlikte ikamet ettiği Sarıyer'deki Büyükdere Evi ilk kez bir sergi ile ziyarete açıldı. 

Vehbi Koç’un evi ziyarete açıldı!

Vehbi Koç’un ailesi ile birlikte uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Sarıyer’deki Büyükdere Evi özel bir sergi ile kapılarını ziyarete açtı.

Rahmi Koç New York’taki evini 15.9 milyon dolara satıyor!

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç, New York’taki evini satışa çıkardı. Daireyi 3 yıl önce 18 milyon dolara satın alan Koç, evi için 15.9 milyon dolar istiyor.

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Hakan Koçer: Gayrimenkul ile teknolojiyi birleştirdik!

Markalaşmış projelere danışmanlık hizmeti veren Experium’u kuran Hakan Koçer, özel bir yazılım geliştirdi. Bu yazılımla kiracının aidatı ödeyip ödemediği, günlük kaç kiracı adayının evi gezdiği gibi bilgiler yatırımcıya bildiriyor.

Yapımcılar Beyza-Murat Arslan çiftinin evine talip oldu!

Beyza-Murat Arslan, Tarabya'daki villaları Hello Decor Dergisi'nde yer almış, büyük beğeni kazanmıştı. Mimar Alara Koçibey'in imzasını taşıyan ev dizi yapımcılarının hemen dikkatini çekmiş.

alara koçibey evi Haberi

alara koçibey evi

İç Mimar Alara Koçibey, Çubuklu'daki villasına 3 yıl önce taşınmış. Ancak 'terzi kendi söküğünü dikemez' misali 330 metrekarelik evinin dekorasyonunu bitirememiş.



Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Alara Koçibey "Taşındığımdan bu yana 3 kez salon değiştirdim. Daha yapmak istediğim çok şey var. Misafir ağırlamayı çok seviyorum. İşlerim de yoğun. Bu yüzden evin eksiği bitmiyor" diyor...



Alara Koçibey'in evinin salonu...



Balkon ise vadi...