26 / 04 / 2024

Alara Koçibey kim

Alara Koçibey kim

Berk Suyabatmaz’dan tek celsede boşanan güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, evinin dekorasyonunu sosyetik dekoratör Alara Koçibey'e emanet etti...

Alara Koçibey Beykoz'daki villasının kapısını InStyle Home'a açtı!

İç mimar Alara Koçibey, oğlu Emre Renç ve kızı Jasmin Paris ile yaşadığı Çubuklu Vadi Evleri’ndeki villasını eklektik ve de modern bir tarzda dekore etmiş.

Alara Koçibey kimdir?

Ünlü rallici Renç Koçibey'in kızı Alara Koçibey kimdir? Alara Koçibey ne iş yapar? Merak ediyorsanız, Alara Koçibey ve hayatı ile ilgili detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Burcu Esmersoy evinin dekorasyonunu o sosyetik isme emanet etti!

Berk Suyabatmaz’dan tek celsede boşanan güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, evinin dekorasyonunu sosyetik dekoratör Alara Koçibey'e emanet etti...

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki evi kazandırdı!

Seben Koçibey'in Nişantaşı'ndaki 250 metrekarelik dairesi cemiyette çok beğenildi. Koçibey, cemiyetteki dostlarını hem ev hem de ofislerine imza atmaya hazırlanıyor.

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Yapımcılar Beyza-Murat Arslan çiftinin evine talip oldu!

Beyza-Murat Arslan, Tarabya'daki villaları Hello Decor Dergisi'nde yer almış, büyük beğeni kazanmıştı. Mimar Alara Koçibey'in imzasını taşıyan ev dizi yapımcılarının hemen dikkatini çekmiş.

Kira bedeli tespit davasını kim açar?

Kira bedeli tespit davası, yenilenen kira döneminde uygulanacak kira bedeli için açılıyor. Bu dava her zaman açılabilir. Ancak davanın belli koşullarda açılması gerekiyor. Peki, kira bedeli tespit davasını kim açar?

Alara Koçibey 3 ülkede ev dekore etmiş!

İç Mimar Alara Koçibey, Instyle Home Dergisi'ne villasının kapısını açmıştı. Evi yıkıp yeniden yapan, eşyalarını da tasarlayan Alara Hanım bu fotoğrafların ardından Londra, Paris ve Dubai'den teklif almış.

1945 yılında Fatih'te 217 metrekare arsa 6.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1945 yılında Aksaray'da Küçüklanga Caddesi ile Koçibey Sokak'ın birleştiği köşebaşında 217 metrekare arsa 171 altın parasına, 6 bin 500 liraya satılacakmış.

Alara Koçibey Beykoz'daki villasının kapısını InStyle Home'a açtı!

İç mimar Alara Koçibey, oğlu Emre Renç ve kızı Jasmin Paris ile yaşadığı Çubuklu Vadi Evleri’ndeki villasını eklektik ve de modern bir tarzda dekore etmiş.

Alara Koçibey evindeki bir çok eşyasını kendi tasarladı!

Ünlü iç mimar Alara Koçibey, Instyle Home Dergisi'nin bu sayısına İstanbul Çubuklu'daki 3 katlı villasının kapılarını açtı. Koçibey; " Tarabya'da Çubuklu'ya taşınmak 1 yılımı aldı" dedi...

Özlem Önal evini yeniden dekore ettiriyor!

Özlem Önal'ın, Gökkafes'teki 'penthouse'u; dekorasyonu ve güzelliğiyle o dönem resmen efsane olmuştu. 300 metrekarelik penthouse'u manzarasının güzelliğinin yanında özel kılan, dekorasyonunda Alara Koçibey'in imzasının olmasıydı.

Rayiç bedeli kim belirler?

Bir gayrimenkulün pazar değeri olarak da bilinen rayiç bedel, bir mülkün bugünkü piyasa koşullarındaki alım satım bedeli olarak tanımlanıyor. Peki, rayiç bedeli kim belirler? İşte yanıtı...

Alara Koçibey kim Haberi

Alara Koçibey kim

Güzel sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy eşi Berk Suyabatmaz’dan 7 Eylül 2019 tarihinde tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Boşanır boşanmaz Emirgan’da bir ev kiralayan Burcu, Zincirlikuyu’da bir otele yerleşmişti.

Posta'da yer alan habere göre; Burcu Esmersoy'un evinin dekorasyonuna sosyetik dekoratör Alara Koçibey el atmış ve keyifli bir ev yaratmış.

Burcu geçen çarşamba Göktürk’teki, eski evinden eşyalarını yeni evine taşıttı.
 

Burcu Esmersoy yeni evine taşınmaya hazırlanıyor!

Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evleri ayırdı!