25 / 04 / 2024

Alarko Carrier şirket politikası

Alarko Carrier şirket politikası

Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu' nun Özel Durumlar Tebliği' ne uyum sağlamak amacıyla "Bilgilendirme Politikası" nın revize edilmesine karar verdi...

Alarko GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Alarko GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren hesap döneminde 122 milyon 22 bin 298 TL'lik net satış hasılatı elde etti. Şirketin net dönem karı ise 1 milyar 261 milyon 477 bin 309 TL olarak açıklandı. 

Alarko GYO ilk 9 ayda 61.9 milyon TL kira geliri elde etti!

Alarko GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre şirketin 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 tarihli dönemde hasılatı 77 milyon 434 bin 416 TL oldu. Şirket aynı dönemde 61 milyon 916 bin 644 TL kira geliri elde etti.

Alarko GYO'dan şirket değerlemesi açıklaması!

Alarko GYO'nun Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi Nexia Pacioli Consulting LLC tarafından yapıldı.

Alarko GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Alarko GYO'nun 2019 yılına ait finansal tablolarında yer alan 389 milyon 574 bin 941 TL dönem karından; Sermaye Piyasası Mevzuatı, Şirket Esas Sözleşmesi ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca 5 milyon 899 bin 652 TL birinci tertip genel kanuni yedek akçe ayrılması kararlaştırıldı.

Alarko Holding 10 bin TL sermayeyle yeni şirket kuruyor!

Alarko Holding A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından,10 bin TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verildi...

Alarko GYO esas sözleşmesinin 4'üncü maddesinin tadili için başvuru yaptı!

Alarko GYO'nun bağış yapabilmesi için şirket esas sözleşmesinin "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 4'üncü maddesinin tadili için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu...

Alarko GYO bağış yapabilmek için esas sözleşmesini değiştirdi!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağış yapabilmesi için Şirket Esas Sözleşmesinin "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 4'üncü maddesinin tadil edildi...

Alarko GYO 8 Ekim'de pay aldı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8 Ekim 2018 tarihinde pay aldı. Şirket bu işlemi  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Alarko GYO 5 Ekim'de pay aldı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 5 Ekim 2018 tarihinde pay aldı. Şirket bu işlemi KAP'ta yayınladı...

Alarko Carrier, Kayserili iş ortaklarına ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektörünün lideri Alarko Carrier, Kayseri ve civarında faaliyet gösteren yatırımcılar, mekanik firmaları, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 160 kişiyle bir araya geldi.

Alarko Carrier, Konyalı iş ortaklarına teknolojik ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektöründe adından bahsettiren Alarko Carrier geçtiğimiz günlerde Konya ve civar illerden gelen 116 kişilik guruba ürünleriyle ilgili toplantı düzenledi. Alarko Carrier düzenlenen toplantıda, Optima pompa, Toshiba VRF sistemleri ve Aldens yoğuşmalı kazanlarını tanıttı.

Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları'nda Alarko Carrier tercih edildi!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete giren Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları Tasnif ve Paketleme Tesisleri’nin iklimlendirmesini sağlıyor.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

Alarko Carrier şirket politikası Haberi

Alarko Carrier şirket politikası


Alarko Carrier tarafından yapılan açıklama şöyle:


Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulunun 24.03.2014 tarihli toplantısında,


Sermaye Piyasası Kurulu' nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne uyum sağlamak amacıyla "Bilgilendirme Politikası"nın ekteki şekilde revize edilmesine ve bu hususla ilgili olarak yasal bildirimlerin yerine getirilmesine, 


oybirliği ile karar verilmiştir.



Dosya için