29 / 03 / 2024

Alarko Carrier spk özel durum tebliği

Alarko Carrier spk özel durum tebliği

Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu' nun Özel Durumlar Tebliği' ne uyum sağlamak amacıyla "Bilgilendirme Politikası" nın revize edilmesine karar verdi...

Alarko GYO sermayesini 150 milyon TL'ye çıkarmak için SPK'ya başvurdu!

Alarko GYO, kayıtlı sermayesi 20 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanının 150 milyon TL'ye çıkarılması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Alarko GYO'dan bedelsiz sermaye artırımı açıklaması!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bedelsiz sermaye artırımı SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Alarko GYO'nun sermaye artırımına ilişkin onaylanan belgeleri!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bedelsiz sermaye artırımına ilişkin SPK tarafından onaylanan belgeleri yayınladı...

Alarko GYO'nun bedelsiz sermaye artırımı onaylandı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bedelsiz sermaye artırımı başvurusu SPK'nın 13 Şubat 2020 tarih ve 2020/11 no.lu bülteninde onaylandı...

Alarko GYO sermayesini artırmak için SPK'ya başvurdu!

Alarko GYO, kayıtlı sermaye tavanının 150 milyon TL'ye çıkarılmasına, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan yeniden izin alınması ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun kayıtlı sermaye sistemine ilişkin düzenlemeleri kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Alarko Carrier, Kayserili iş ortaklarına ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektörünün lideri Alarko Carrier, Kayseri ve civarında faaliyet gösteren yatırımcılar, mekanik firmaları, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 160 kişiyle bir araya geldi.

Alarko Carrier, Konyalı iş ortaklarına teknolojik ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektöründe adından bahsettiren Alarko Carrier geçtiğimiz günlerde Konya ve civar illerden gelen 116 kişilik guruba ürünleriyle ilgili toplantı düzenledi. Alarko Carrier düzenlenen toplantıda, Optima pompa, Toshiba VRF sistemleri ve Aldens yoğuşmalı kazanlarını tanıttı.

Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları'nda Alarko Carrier tercih edildi!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete giren Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları Tasnif ve Paketleme Tesisleri’nin iklimlendirmesini sağlıyor.

Alarko GYO'dan Sermaye Tavanı Süresinin uzatılmasına ilişkin SPK izni!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko GYO'dan Sermaye Tavanı Süresinin uzatılmasına ilişkin SPK izni çıktı. ,

Alarko Carrier’ın ihracat yaptığı ülke sayısı 57’ye ulaştı!

Alarko Carrier, 2014 yılında eklenen yeni pazarlarla birlikte, Kasım 2014 itibarıyla 69 milyon TL’lik ihracat yaptı. Alarko Carrier, ağırlıkla klima santralları, radyatörler ve çatı tipi klimalar ihraç ederken, büyük çaplı projelerin çözüm ortağı olmayı s

Alarko Carrier- Buga Otis ve Çedbik 11 Eylül'de konferans düzenliyor!

11 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Shangri - La Bosphorus Otel Balo salonunda, Alarko Carrier ve Buga Otis sponsorluğunda, ÇEDBİK tarafından düzenlenen, Bina Sistemlerinde Sürdürülebilirlik konulu konferansın programını haberimizde bulabilirsiniz.

Alarko Carrier, 2014 yazının en sıcak evini serinletiyor!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, yazın en sıcak günlerinde Twitter üzerinden yürekleri serinleten bir yarışma başlatıyor. Yarışma 21 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Alarko Carrier, Çin’deki faaliyetlerini de hızla artırıyor!

Büyük projelerin çözüm ortağı olmaya devam eden Alarko Carrier, Çin’deki faaliyetlerini de hızla artırıyor. İklimlendirme sektörünün öncü kuruluşlarından Alarko Carrier, 90’ların sonunda başladığı Çin ihracatlarına bir yenisini daha ekliyor.

Alarko Carrier spk özel durum tebliği Haberi

Alarko Carrier spk özel durum tebliği


Alarko Carrier tarafından yapılan açıklama şöyle:


Alarko Carrier Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulunun 24.03.2014 tarihli toplantısında,


Sermaye Piyasası Kurulu' nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne uyum sağlamak amacıyla "Bilgilendirme Politikası"nın ekteki şekilde revize edilmesine ve bu hususla ilgili olarak yasal bildirimlerin yerine getirilmesine, 


oybirliği ile karar verilmiştir.



Dosya için