24 / 04 / 2024

Alaşehir yol çalışmaları

Alaşehir yol çalışmaları

İl genelinde asfalt çalışmasına devam eden ve uzun yıllardır asfalt atılmayan yolları yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Kızıldağ Mahallesi’nde asfalt uygulamasına başladı.

Manisa Büyükşehir, Alaşehir yollarına el attı!

Alaşehir’de Azıtepe Mahallesi ile Kestanederesi Mahallesi’ni birbirine bağlayan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı.

Alaşehir'de yol çalışmaları sürüyor!

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin aralıksız devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları, her gün farklı bir mahallede devam ediyor.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Alaşehir yol çalışmaları Haberi

Alaşehir yol çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir ilçesi Kızıldağ Mahallesi’nde asfalt çalışmasına başladı. Yaklaşık 6 kilometrelik yolda ilk olarak temel malzeme çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi, daha sonra mevcut yolda asfalt çalışmasına başlayacak. Manisa’nın il genelinde sorumluluk alanında olan yolların bir bir bakımını yaparak modern bir yol ağı oluşturduklarının altını çizen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,” Yolların kalitesinin arttırılması, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşımlarını sağlamaları amacıyla asfalt çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu anlamda Alaşehir ilçemiz Kızıldağ Mahallemizde de temel malzeme çekilerek serme sıkıştırma çalışması yapılıyor. Daha sonra ise mahallemizde asfalt çalışmasına başlanacak” dedi.



Manisa Büyükşehir...