20 / 04 / 2024

Albatros Parkı arsası

Albatros Parkı arsası

Başkan Hasan Akgün Büyükçekmece sahilindeki Albatros Parkı arazisine rezidans ve iş merkezi yapılmak üzere ihaleye çıkardı ve sattı.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Marmara Park AVM arsasının kira değeri belli oldu! İşte o rakam!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 21 Ada, 102-103-110 parsellerde yer alan Marmara Park AVM arsasına ilişkin üst hakkı kira bedeli açıklandı. İşte o rakam...

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Albatros Parkı yeşil alan oldu!

İmarı senelerdir tartışılan Büyükçekmece'deki Albatros Parkı yeşil alan ilan edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Albatros arazisine inşaat eleştirisi!

İstanbul Büyükçekmece mitingde Albatros arazisine inşaat yapılmak istenmesini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parkın birilerine peşkeş çekildiğini ifade eti. 

Albatros'un imar planlarına ulaşıldı!

Albatros Parkı’nın imara açılacak olması büyük tepkilere neden olmuştu. Albatros’un nasıl imara açıldığı Büyükçekmece Fen İşleri Müdürlüğü’nün arşivindeki planlara ulaşıldı.

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Albatros Parkı'ndaki yapılaşmaya engel!

CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin ilçenin en büyük yeşil alanlarından biri olan Albatros Parkı'nın yapılaşmaya açan plana mahkemeden engel geldi. 

Albatros parkı planı iptal!

Albatros parkı planı Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası tarafından yargıya taşındı. Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi tarafından yapılan açıklamada planın, İstanbul 13. İdare Mahkemesi tarafından 30 Ekim 2018'de oybirliği ile iptal edildiği bildirildi.

Albatros Parkı arazisinde son durum!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı arazisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Albatros Parkı arsası Haberi

Albatros Parkı arsası

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün sahildeki 30 dönümlük araziyi rezidans ve iş merkezi yapılmak üzere ihaleye çıkardı ve sattı. Başkan Akgün ihaleyi yaptı ama tartışmalar bitmedi. Satışa CHP içinden de Büyükçekmece halkından da tepki var.  RS FM’de Yavuz Oğhan'ın "Bidebunudinle” programına katılan Hasan Akgün, "Halk istiyor, itiraz eden 3-5 kişi "dedi. “ Yavuz Oğhan’ın “Bunu ölçmek için neden halk oylaması yapmıyorsunuz” sorusunu yanıtlamak yerine ise yayını terk etti. Aynı yayına katılan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker de satışa itiraz ettiğini belirterek "Genel Merkez’e durumu ilettik" dedi.


'HALK İSTEMESEYDİ BİZİ DESTEKLEMEZDİ'

 CHP’nin İstanbul Büyükçekmece Belediyesi, sahildeki 30 dönümlük araziye rezidans, otel ve iş merkezi yaptırmaya hazırlanıyor. Yıllardır devam eden süreçte sona gelindi. Belediye ihaleyi yaptı, şimdi sonbaharda kazma vurulmaya hazırlanılıyor.İhaleyi Katar,...