20 / 04 / 2024

albayrak aile şirketi

albayrak aile şirketi

Milliyet yazarı Güngör Uras uyarıyor!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Sultan Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Albayrak tarafından kuruldu.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

3e1m İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3e1m İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Albayrak tarafından kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alb Tiny House Konteyner İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Albayrak tarafından kuruldu.

Bsa Mekanik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bsa Mekanik Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Albayrak tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak tarafından kuruldu.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Albayrak tarafından kuruldu.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esra Albayrak Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esra Albayrak tarafından kuruldu.

albayrak aile şirketi Haberi

albayrak aile şirketi

1952 yılında Karadenizli Hacı Ahmet Albayrak'ın kurduğu, 1982 yılına kadar sadece inşaat sektöründe faaliyet gösterdikten sonra başka sektörlerle de ilgilenen, gene de İstanbul'da konut yapımında en üretken gruplardan biri olan "Albayrak Aile Şirketi"nin İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak diyor ki: "Konutu İstanbul'un dağında yaparsanız alan olmaz. 2008 yılında yapacağımız toplam 2 bin konut ve villa var. Proje geliştireceğimiz 5-6 bin konutluk arsamız var. Şişli'deki ve Tekstilkent'teki arsalarımız üzerinde ticaret merkezleri inşa etme projemiz var.
Müteahhitler yalan konuşuyor. "Bin daireyi bir günde sattım. İnsanlar kuyruk oldu" diyor. Geçmişte 2 projeye 100 alıcı vardı. Proje başına 50 alıcı düşüyordu. Şimdi 100 alıcı yerine 150 alıcı var. Alıcı arttı ama, projeler daha da çok arttı.Şimdi 2 proje yerine 25...