25 / 04 / 2024

Alemdar İnşaat kampanya

Alemdar İnşaat kampanya

Alemdar İnşaat yeni bir kampanya başlattı. “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle başlatılan kampanya Boluluları ev sahibi yapacak.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Şartları taşıyorsanız 2000 TL alacaksınız! Kampanya bitmeden yetişin!!

Bankaların kampanyaları arka arkaya geliyor ve müşteri çekme yarışına heyecan ve rekabet katıyorlar. Ziraat Bankası'nın yaptığı kampanya ise başka bir yerde bulamayacağınız cinsten. Ziraat Bankası kartına sahip olanlara 2 bin TL hediye verileceği duyuruldu. 

Migros’tan akın ettiren kampanya! Birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim! 5 Ocak’ta bitiyor!

Migros dev bir indirim kampanyasını daha duyurdu. Akın ettiren kampanya ile birçok ürün kaleminde yüzde 37’ye kadar büyük indirim var. Kampanya 5 Ocak’ta sona eriyor!

Altınçizgi kampanya başlattı! Çocuk altın bilekliklerde dev indirim! 10 Kasım 2022 Altınçizgi fiyat listesi

Herkesin merakla beklediği Altınçizgi kampanya günleri başladı. Çocuk bileklik almak isteyenler için dev indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peki çocuk altın bileklikler ne kadar? Çocuk altın bileklik kaç lira? İşte 10 Kasım Altınçizgi çocuk altın bileklik fiyat listesi.

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdar Çelik Konstrüksiyon Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fares Çakırbeyli ve Kübra Nur Alemdar tarafından kuruldu.

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BY Alemdar İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngöre'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Alemdar ve Mustafa Gökbulut ortaklığında kuruldu. 

Masar İnşaat öğrenci potansiyelini yatırıma dönüştürüyor!

rotasını Türkiye’ye çeviren Masar İnşaat, Düzce’de inşa ettiği Masar Tower projesinde yatırımcılar için cazip bir kampanya başlattı. 

Şua İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Şua İnşaat Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Elite Concept'te kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Abdullah Alemdar: Ev sahibi olmanın tam zamanı!

Alemdar İnşaat’ın sahibi Abdullah Alemdar, ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 0.98 faizli konut kredisinin büyük avantaj olduğunu açıkladı. Alemdar, ‘Ev sahibi olmanın tam zamanı’ diye konuştu.

Şua İnşaat Elite Concept kampanya!

Şua İnşaat Elite Concept kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.

Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya!

Şua İnşaat, Elite Concept’te sınırlı sayıda daire için teslime özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 indirim ve vade farksız 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Alemdar İnşaat kampanya Haberi

Alemdar İnşaat kampanya

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Alemdar İnşaat, yeni bir kampanya başlattı. Konut üreticisi olan firma, “Sabit taksit Sabit fiyat”  garantisiyle Boluları ev sahibi yapıyor.

Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, yeni kampanya hakkında bilgi verdi. Alemdar, “Biz burada açıkçası kârlılığı çok fazla ön plana çıkartmadık.  Buradaki amacımız sektörün bir çıkış yakalamasına yöneliktir. Bu çıkışı yakalamak adına bu kampanyayı başlatmıştık, kampanyamız bayramda da devam ediyor, kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenleri bayram boyunca ofisimize bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Alemdar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Temelden devam eden projeler olarak bir bölüm ayırdık. Bir de bitmiş projeler olarak bir bölüm ayırdık. Temelden yani topraktan devam eden projelerimizde 60 bin minimum peşinatla kampanyaya giriliyor ve 120 aya kadar...