26 / 04 / 2024

Alemdar Öztürk

Alemdar Öztürk

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Öztürk, temel atma çalışmalarının başladığını söyledi.

Ceyhan TOKİ için çalışmalar başladı!

Ceyhan'da yapılacak olan TOKİ konutlarının üstlenici firma sahibi İlhan Fidan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Ceyhan'da yardım kermesi törenle açıldı!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Semerkand Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler ve aileler yararına düzenlediği kermesin açılışına katıldı.

Adana Ceyhan'da yeni parklar kazandırılıyor!

Ceyhan Belediyesi'nin ilçedeki mahallelere park kazandırma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Şahin Özbilen Mahallesi'nde yapımı devam eden parkta çalışmaları inceledi

Ceyhan'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Ceyhan'da Gazi Osman Paşa ve Sarısakal mahallelerinin 40 yıllık kanayan yarası olan tapu sorununa Belediye Başkanı Alemdar Öztürk neşter vurdu.

Adana Ceyhan'da 90 dönümlük arsa TOKİ'ye devredildi!

Ceyhan Belediyesi'ne ait 90 dönümlük arsa, toplu konut yapılması için Başkan Alemdar Öztürk tarafından Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredildi.

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina inşa ediliyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk; " belediyemize ve ilçemize yakışır bir hizmet binası inşa ediyoruz. " dedi.

Ceyhan Belediyesi 50 yeni çocuk parkı inşa edecek!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk: "Belediyemize bağlanan 50 mahallemize inşallah 50 yeni çocuk parkı da yapacağız" dedi.

Ceyhan Park ve Bahçeler Müdürlüğü binası yenileniyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Alemdar Öztürk; " En kısa sürede tamamlayıp Park Bahçe Müdürlüğü binamızı hizmete açacağız. " dedi.

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

Ceyhan'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) yönetimi ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Alemdar Öztürk: 500 konutluk projeyi vatandaşla buluşturacağız!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Gündemine yaklaşık 4 aydan bu yana girmeyi bekleyen Ceyhan'daki TOKİ projeleri için düzenlenen 1/5000'lik imar plan tadilatı, yapılan oylama neticesinde oy birliğiyle kabul edildi.

Ceyhan'da toplu konut için imar tadilatı tamam!

Ceyhan'daki Belecliyeevleri ve de Yarsuvat mahallelerine kurulacak toplu konutlar için düzenlenen 1 / 5000'lik imar plan tadilatı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı.

Ceyhan Belediye Başkanı'ndan kentsel dönüşüm müjdesi!

Egemen Ceyhan Belediyesi'nin her hafta çarşamba günleri düzenlediği halk toplantılarının 6. 'sı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, kentsel dönüşüm projesi ile ilgili kararın Bakanlar Kurulu'nca onayladığının müjdesini verdi.

Meclis, TOKİ konusunda Başkan Alemdar Öztürk'e yetki verdi!

TOKİ'ye teklif edilen parsellerin, lisanslı emlak komisyoncuları tarafından değerlendirilerek rayiç değeri üzerinden TOKİ'ye devredilmek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e meclis tarafından oy birliğiyle yetki verildi.

Alemdar Öztürk, AK Parti'den ihraç edildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Alemdar Öztürk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ceyhan'ın tüm mahallelerindeki asfalt çalışmaları ara verilmeden devam ediyor.

Öztürk Holding kentsel dönüşüme ağırlık veriyor!

‘Dünyanın en büyük 250 müteahhidi’ listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Can Ateş'in evini Beyazıt Öztürk kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırıp yurt dışına kaçan Can Ateş'in Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Gonca Ateş Öztürk kimdir?

Mimar Gonca Ateş Öztürk kimdir? Mimar Gonca Ateş Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gonca Ateş Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Gonca Ateş Öztürk..

Alemdar Öztürk Haberi

Alemdar Öztürk

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan'da yapılacak olan TOKİ konutlarının üstlenici firma tarafından şantiyesi kurularak temel atma çalışmalarının başladığını söyledi ve konutların 600 işgününde teslim edileceğini ifade etti Öztürk, "TOKİ konutlarının Ülkemize Ceyhan'ımıza, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum ve bu konuda Ceyhan'ımıza emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum" dedi. 


TOKİ KONUTLARINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI 


Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Ceyhan'a yapılacak TOKİ konutları için belediye olarak yer teslimini daha önce gerçekleştirmiştik. TOKİ konutlarının üstlenici firma tarafından şantiye çalışmalarının başladığını ve hemen ardından da toplu konut yapımına başlanacağını ifade etti. İlçemiz adına sevindirici bir haber.


Vatandaşlarımıza seçim öncesi verdiğimiz TOKİ sözünün gerçekleşiyor olmamamız bizleri mutlu ediyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi. 


499 KONUT İLE BİR İŞ MERKEZİ 


Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "30 Mart yerel seçimlerinde Ceyhan'a...