26 / 04 / 2024

Alev Babayiğit

Alev Babayiğit

Roro Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Alev Babayiğit ve Namık Kemal Erdoğan ortaklığıyla kuruldu...

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit, Engin Yücel ve İbrahim Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit tarafından kuruldu.

Prepera Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prepera Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül ve Yavuz Babayiğit ortaklığıyla kuruldu. 

Babayiğit Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Babayiğit Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hami Babayiğit ve Elfesiya Kılıç ortaklığında kuruldu. 

İmran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Cuna Babayiğit imzasıyla kuruldu.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Socar Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırdı!

Toplam 20 milyar dolarlık Azeri sermayesini Türkiye’ye getiren Socar Türkiye’nin CEO’su Kenan Yavuz “Petkim olmasaydı, Star Rafinerisi; rafineri olamasaydı TANAP gerçekleşemezdi. Türkiye’nin en babayiğit şirketiyiz” dedi.

Babayiğit Turizm Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Babayiğit Turizm Gıda Tekstil ve Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi, Murat Babayiğit Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Erzincan TOKİ Geçit 2. etap ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları tamamlandı ve daireler teslim edilmeyi bekliyor. Peki Erzincan TOKİ Geçit 2. etap ne zaman teslim edilecek?

Koçyiğit Organizasyon Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koçyiğit Organizasyon Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Koçyiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da Esenler, Yavuz Selim Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Babayiğit, Boğaziçi Köprüsü için de aranmış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde yerli otomobil için aradığı "Babayiğit", 1963 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün yapımı için aranmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1963 yılında Boğaziçi Köprüsü için babayiğit aramışlar!

1963 yılında Bayındırlık Bakanı İlyas Seçkin, projeleri hazır olan ''İstanbul Asma Köprüsü ve 800 milyon liraya mal olacak devlet yolunu inşa edecek babayiğit varsa gelsin, konuşalım ve anlaşalım'' demiş.

Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı!

Silifke ilçesinde Mersin-Antalya karayoluna alt geçit yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı. Silifke'de alt geçit yapılsın diye karayolunu kapatıldı. Mahalle muhtarı Zekeriya Özkan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Alev Babayiğit Haberi

Alev Babayiğit

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kağıthane Hamidiye Mahallesi Hasdal Caddesi Gülbeyler Apartmanı NO:23/5 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Alev Babayiğit ve Namık Kemal Erdoğan ortaklığıyla...