20 / 04 / 2024

aleyna tilki amerika ev

aleyna tilki amerika ev

Londra'ya yerleşen şarkıcı Aleyna Tilki, eşyalı evine ödediği kira ile gündem oldu.

Aleyna Tilki gayrimenkul servetini açıkladı!

Yeni parçasıyla dünyaya açılan şarkıcı Aleyna Tilki merak edilen serveti hakkında açıklama yaptı. Şarkıcı İngiltere ve Amerika'da evi olduğunu dile getirdi.

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

Amerika'da konut başlangıçları ocak ayında geriledi

Amerika'da yapımına başlanan yeni konut sayısı, ocak ayında yüzde 14,8 azalış ile 1 milyon 331 bine gerileyerek Nisan 2020 yılından bu zamana en büyük düşüşünü yaşadı.

Pamuktan ev olur mu? Olmaz demeyin! 1939 yılında Amerika bunu da planlamış!

1939 yılında, Amerika'da her sene ihtiyaçtan fazla pamuk yetiştirilmesi mühendisleri harekete geçirmiş.

Amerika'da mortgage faizinde düşüş altıncı haftada devam ediyor...

Amerika'da uygulanan 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste altıncı haftasında gerileme kaydetti. Yapılan açıklamada, sabit faiz ile 30 yıl vadeli ortalama kaydedilen mortgage oranı 19 baz puan azalma ile yüzde 7,03'e kadar indi. İşte haberin ayrıntıları...

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

Doların güzergahı belli oldu! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi! 

Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararı için geri sayım başladı. Geçen ay faizi 5,25'te sabit tutan Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doların güzergahı belli oldu. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı 26 Temmuz günü açıklayanacak. Piyasalardaki meraklı bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'ndan ilk açıklama geldi. Dolar 20 gün sonra tam olarak böyle olacak! 

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

2023 Temmuz Fed faiz kararı 26 Temmuz günü gerçekleştirilecek. Fed faiz kararının ne olacağı merak edilirken, Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doları olanlar hazır olun...

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Dolar 12 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı tüm dünyada merakla bekleniyor. Ekonomide gergin bekleyiş devam ederken Amerika Merkez Bankası'nın faiz beklentisi açıklandı. Dolar 12 saat sonra böyle olacak.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Dolar 24 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası beklentisini açıkladı! Yer yerinden oynadı!

Fed faiz beklentisi tüm dünyada bekleniyor. Ekonomide gergin bekleyiş başlarken Amerika Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı. Dolar 24 saat sonra böyle olacak. Yer yerinden oynadı.

aleyna tilki amerika ev Haberi

aleyna tilki amerika ev

Müzik çalışmaları için Londra’ya yerleşen ve bir süre orada yaşayacak olan Aleyna Tilki, eşyalı tuttuğu ev için aylık 3 bin Sterlin ( 36 bin TL) kira ödüyor. 

Gazetevatan'da yer alan habere göre; dilini geliştirmek ve müzik dünyasının Avrupa başkentinde zaman geçirmek isteyen Tilki, boş zamanlarını da konser ile tiyatro oyunları izleyerek geçirecek.

Aleyna Tilki gayrimenkul servetini...