28 / 03 / 2024

aleyna tilki ev

aleyna tilki ev

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki rol aldığı reklam filmlerinden elde ettiği gelirle gayrimenkul satın aldı. Rol aldığı dondurma reklamı filminden 1.5 milyon TL alan şarkıcı, bir jean markasından ise 2 milyon TL almıştı.

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Aleyna Tilki'nin Londra'da ödediği kira gündem oldu! 

Londra'ya yerleşen şarkıcı Aleyna Tilki, eşyalı evine ödediği kira ile gündem oldu.

Aleyna Tilki gayrimenkul servetini açıkladı!

Yeni parçasıyla dünyaya açılan şarkıcı Aleyna Tilki merak edilen serveti hakkında açıklama yaptı. Şarkıcı İngiltere ve Amerika'da evi olduğunu dile getirdi.

Aleyna Tilki Acarkent’e taşındı!

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden taşındı. 

Aleyna Tilki'nin lüks evine anneden onay!

Bir yıl Los Angeles’ta yaşayacak Aleyna Tilki’nin tuttuğu lüks eve aylık 14 bin dolar (82 bin TL) vermesine anne Havva Öztel onay verdi.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Aleyna Tilki Amerika'da ev arıyor!

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren Aleyna Tilki bir aile dostlarının yanında kalıyor. Tilki kendisine kiralık ev bakmaya başladı.

Aleyna Tilki babasına Kalamış’ta dükkan açtı!

Genç yaşında büyük üne kavuşan Aleyna Tilki, 300 bin TL harcayarak babası Mehmet Tilki’ye Kalamış’ta çiçekçi dükkanı açtı.

Aleyna Tilki kazancını gayrimenküle yatırdı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki rol aldığı reklam filmlerinden elde ettiği gelirle gayrimenkul satın aldı. Rol aldığı dondurma reklamı filminden 1.5 milyon TL alan şarkıcı, bir jean markasından ise 2 milyon TL almıştı.

Aleyna Tilki'nin babasına haciz şoku!

Aleyna Tilki'nin babası hakkında icra takibi başlatıldı. İddialara göre, Mehmet Tilki'nin 15 bin TL olan borcu faiziyle birlikte 25 bin TL'ye yükseldi.

Aleyna Tilki Etiler'de ev arıyor!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Etiler’de 3 oda bir salon ev arayışına girdi, Tilki, evinin bir odasını oyuncaklarına ayıracak.

Aleyna Tilki Kaliforniya’dan 2 bin 500 dolara villa kiraladı!

Dil eğitimi için ABD’ye giden Aleyna Tilki, evi için Kaliforniya’dan yeni bir ev aldı. 17 yaşındaki şarkıcı, haftalığı 2 bin 500 dolarlık minik villasında bol bol müzik ve İngilizce eğitimi için çalışıyor.

Aleyna Tilki'den ev aldı açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ailesine 750 bin TL’ye ev aldığı haberiyle gündeme gelen Aleyna Tilki iddialara cevap verdi. Tilki, “Keşke alsam ama şu an öyle büyük paralar kazanmıyorum'' dedi.

aleyna tilki ev Haberi

aleyna tilki ev

Başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, reklam filmlerinden elde ettiği geliri gayrimenkule yatırıyor. Dondurma markası Cornetto'nun reklam filminde oynayan şarkıcı dondurma markasından 1.5 milyon TL almıştı. Ayrıca bir jean markasının da yüzü olan genç şarkıcı jean markasından da  2 milyon TL aldı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü şarkıcı Aleyna Tilki,  ''Bu işe başladığımda 16 yaşındaydım. Beni üzdüler, gözyaşı döktüm. Ayça'nın da sıkıntı yaşamasını istemiyorum. Liseyi bitirsin bakarız. Annemiz de böyle düşünüyor''...