18 / 04 / 2024

alfemo 2. üründe yüzde 50 indirim

alfemo 2. üründe yüzde 50 indirim

Türkiye’de ve dünyada her geçen gün büyüyen ve sektördeki başarısını her yıl aldığı tasarım ödülleri ile pekiştiren Alfemo’nun 1 Mart’ta başlayan kampanyası mobilya almayı planlayan herkese çok özel avantajlar sunuyor.

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 10,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistiklere göre ücretli çalışan sayısı inşaat sektöründe yüzde 10,2 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 2,1 artış gösterdi.

Güven endeksi inşaat sektöründe azaldı!

Güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 1,2, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,5 arttı. Fakat inşaat sektöründe yüzde 3,3 azaldı.

İnşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor! İşçiler 2 bin TL'lik günlük ücret istiyor!

İstanbul'da konutunu yenileyeceklere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun maliyetli kredi imkanı sunulacak. Kentsel dönüşüm hızlı atılan bu adımlarla hızlandırılırken, inşaat sektöründe çalıştıracak eleman bulunamıyor. İşte ayrıntılar...

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 2,2 arttı

Güven endeksi kasım ayında geçen aya oranla perakende ticaret sektöründe yüzde 1,9, hizmet sektöründe yüzde 2,4 azaldı, inşaat sektöründe 2,2 arttı.

İnşaat sektöründe güven arttı! TÜİK tek tek Eylül rakamlarını açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2 düşüş gösterirken, inşaat sektöründe yüzde 1, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 yükseldi. İşte ayrıntılar...

BİM 2 Mayıs 2023'te süzme peynir, yoğurt ve deterjan gibi pek çok üründe indirim yapacak!

BİM, müşterilerine her hafta yeni ürünler sunarak farkını ortaya koyuyor. 2 Mayıs 2023 tarihinde raflarda yerini alacak olan yeni ürünler de belli oldu ve özellikle süzme peynir ve yoğurt gibi birçok üründe indirim yapılacağı müjdesi büyük bir heyecan yarattı.

İnşaat sektöründe zam yağmuru! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 2 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü, demir fiyatlarına gelen zamlarla yerinden oynadı. İnşaat sektöründe resmen zam yağmuru başladı. Demir fiyatları tavan yaptı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Konut sektöründe 2023 nasıl geçecek?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, 2023 yılında yeni konut üretiminin artması ile birlikte arz talep dengesinin sağlanacağını ve 2.el piyasalarda konut fiyatlarının geri geleceğini söyledi. İşte Soner Keleş'in "Konut sektöründe 2023 nasıl geçecek?" başlıklı o ya

Güven endeksi hizmet sektöründe düştü, perakende ticaret ve inşaat sektöründe ise yükseldi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, güven endeksi Kasım ayında geçen aya oranla hizmet sektöründe yüzde 1 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 2,1, inşaat sektöründe yüzde 1,2 oranında artış gösterdi.

Çimento fiyatları uçtu! Çimento sektöründe üretim ve satışlar durma noktasına geldi! 2022 güncel çimento fiyatları...

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

Akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve daha pek çok üründe indirim! 2022 Mart Fiyat Listesi...

Huawei Online Mağazası 2 yaşına girdiği için yeni yaşına özel kampanyalar düzenleme kararı aldı. Akılı telefon tablet, bilgisayar, akıllı saat ve benzeri bir çok teknolojik üründe indirim düzenledi. İşte o indirimli ürünler ve fiyatları...

İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 3,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, inşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 3,2 arttı...

Gayrimenkul sektöründe maliyetler yüzde 900 arttı!

Günümüzde artık birçok sektörde 100 TL'lik ciro yaratmak için ortaya çıkan giderde sınırlar gittikçe zorlandı. Örneğin, gayrimenkul sektöründe bundan sadece 2 sene önce 100 TL'lik gelir için 7 TL gider oluşurken, bu sayı 2021'de 70 TL'ye yükseldi.

alfemo 2. üründe yüzde 50 indirim Haberi

alfemo 2. üründe yüzde 50 indirim

Tüketiciye “erişilebilir lüks tasarım mobilya” sunmak vizyonuyla Türkiye’de ve dünyada her geçen gün büyüyen ve sektördeki başarısını her yıl aldığı tasarım ödülleri ile pekiştiren Alfemo’nun 1 Mart’ta başlayan kampanyası mobilya almayı planlayan herkese çok özel avantajlar sunuyor.


Alfemo’nun 2. Ürüne yüzde 50 İndirim Kampanyası ile Evinize Yeniden Aşık Olun


“Alfemo Tarzında Yaşa” sloganıyla lansmanı yapılan kampanyada tüketiciler, ilk ürünü %18 KDV indirimi, 2. Ürünü ise %50 indirimle satın alabilecekler. Yemek Odalarından yatak odalarına, oturma gruplarından köşe takımları ve Home Decor ürünlerine dek tüm Alfemo ürünlerinin dahil olduğu kampanyada, markanın İstanbul Mobilya Fuarı’nda büyük beğeni toplayan yepyeni koleksiyonu Albertini de yer alıyor. 


Tüketiciler, evlerine çok yakışacak ürünlere, Maximum Card’a 1 peşin 9 taksit fırsatıyla sahip...