25 / 04 / 2024

Alfemo 4 ayda 41 mağaza birden açtı

Alfemo 4 ayda 41 mağaza birden açtı

Bu yılın ilk 4 ayında mağaza atağına girişen Alfemo, yurt içinde 25, yurt dışında 16 konsept mağazayı hayata geçirdi. Firma, bebek ve çocuk koleksiyonuna yöneldi.

Borsa İstanbul'un 10 senelik mart ayı performansı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, son 10 senenin mart aylarında karışık bir performans sergilerken, endeks ise yükseliş kaydettiği 4 ayda ortalama olarak yüzde 9,44 değer kazanmış oldu.

Foça'da yüksek yargı üyeleri için deniz manzaralı kooperatif projesi: 4 ayda 400 bin TL kira getirisi!

Yargının üst düzey bazı isimleri kurdukları konut kooperatifiyle, İzmir Foça’da denize nazır konutlar hayata geçirmek için hazırlığa başladı. İşte gündeme gelen tüm detaylar...

Fabrikadan halka konut satışı başlıyor! 4 ayda apartman yapılabiliyor!

Son dönemlerdeki fahiş fiyat artışları ev sahibi olmayı her geçen gün zorlaştırırken, deprem kaygısı da tüketicileri farklı çözümlere yönlendirmek için düğmeye bastı. Bu çözümlerden bir tanesi de arsa üzerine yapılan modüler çelik yapılar...

Halk GYO'nun 4 projesinin değeri 10 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar hasılat sağlandı? 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 4 projesinin değeri 30 Eylül itibarıyla 10 milyar TL'yi aştı. Peki şirket ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte o rakamlar...

Antalya’da tersine göç başladı! Yabancıya konut satışı yüzde 29,23 azaldı!

İkamet iznine sahip yabancı uyruklulardan 17 bini son 4 ayda Antalya’yı terk etti. Ayrıca, yılın başından bugüne kadar gidenlerin oranı yüzde 16’ya ulaştı ve yabancıya konut satışı ise yılın 9 aylık döneminde yüzde 29,23 oranında düştü.

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Türkiye’nin Suudi Arabistan’a ihracatı zirve yaptı! 8 ayda 4 kat arttı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili Ahmet Fikret Kileci, Suudi Arabistan’a 2003’te 8 ayda yapılan ihracatın 2022’nin aynı dönemine kıyasla 4 kat artışla 1,6 milyar doları aştığını paylaştı.

Şekere peş peşe zam geliyor! 4 ayda yaklaşık yüzde 46 zam!

Türkşeker, mayıs ayı başından bu yana kademeli olarak yüzde 30 oranında zam yaptığı şekere tekrar üst üste iki zam daha yapıyor. Türkşeker, 1 Eylül tarihi itibari ile fiyatı 27 TL'ye yükseltecek. İşte detaylar...

Son dakika: Tarih verildi, şekere bir zam daha geliyor! Son 4 ayda 11'inci zam! 

Türkşeker, kademeli olarak zam yaptığı şekere bir zam daha yapmaya hazırlanıyor. Türkşeker, 1 Eylül itibariyle şeker fiyatını 27 TL'ye yükseltecek.

Asgari ücretlilere müjde! Asgari ücrete 4 ayda bir zam mı geliyor? Teklif TBMM’ye geldi!  

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 oranındaki zamdan sonra muhalefetten asgari ücretliyi sevindirecek bir teklif geldi. CHP’li Ömer Fethi Gürer, asgari ücretin, 6 ayda bir yerine 4 ayda bir belirlenmesi amacıyla TBMM’ye önerge verdi.

Ticaret Bakanlığı hizmet ihracatında 120 milyar doları aşmayı hedefliyor!

Ticaret Bakanlığı, 2023 yılının ilk 4 ayda 25,8 milyar dolar hizmet ihracatı gerçekleştirildiğini, 2023 yılında toplamında 120 milyar doların aşılmasını hedeflediklerini açıkladı.

Borsada yabancı oranında tarihi düşüş! 4 ayda 1 milyar dolarlık hisse sattılar!

Yabancı takas oranı yüzde 27,85 ile tüm zamanların en düşük seviyesine inerken, sadece son 4 hafta içerisinde 385 milyon dolarlık yabancı hisse satışı yaşandı.

Türk balı ihracatı 4 ayda 13,5 milyon dolara ulaştı!

Türkiye'den 4 aylık döneminde yapılan bal ihracatı 13 milyon 468 bin doları buldu. 

Alfemo 4 ayda 41 mağaza birden açtı Haberi

Alfemo 4 ayda 41 mağaza birden açtı

Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, “2015 yılı başından bu yana Türkiye’de ve dünyada mağazalaşma alanında ciddi atılım gerçekleştirdik. Alfemo olarak yeniden yapılanma sürecini başlattığımız 2012 yılından bu yana, mobilya endüstrisindeki trend, değişim ve yenilikleri tasarladığımız ürünlere yansıtmayı misyon edindik” dedi.


Çocuklara yöneldi


Şirketin, mobilya tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye’nin ve aynı zamanda bölgenin lider üreticilerinden biri olduğunu dile getiren Davulcuoğlu, “Nitelikli insan kaynağı ve Ar-Ge’ye yaptığımız yatırımlar, Alfemo’yu mobilya endüstrisinde trendlere yön veren bir marka konumuna getirdi” diye konuştu.

14 farklı lokasyonda “Alfemo Konsept” mağazalarını hizmete soktuklarını hatırlatan Davulcuoğlu, bu mağazalarda modern, fonksiyonel ve en son tasarım ürünü koleksiyonları tüketiciyle buluştur Davulcuoğlu, bebek ve çocuk koleksiyonuna yeni bir soluk getirmeyi hedefledikleri de vurgularken, markaları “Kids&Teens”in bu yıl lansmanını yaptıklarını, 2015 yılının...