19 / 04 / 2024

Alfemo alaçatı konsepti

Alfemo alaçatı konsepti

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Alaçatı Muhallebicisi 14 şehirde şube açacak!

14 yeni şehirde açacağı şubeleri için yatırımcıları ile çalışmalarına devam eden Alaçatı Muhallebicisi, yılsonuna kadar şube sayısını 70’e yükseltmeyi hedefliyor.

Alaçatı Butik Havaalanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Binali Yıldırım’ın 35 projesi arasında yer alan Alaçatı Butik Havaalanı’nın kamulaştırma ve tahsis çalışmalarının tamamlandığını müjdeledi.

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları!

Alaçatı Değirmen Taş Evler fiyatları 2 milyon TL'den başlayarak değişiyor. Veryeriler İnşaat'ın projesi Alaçatı Değirmen Taş Evler, köyiçi manzarasına sahip.

Alaçatı'da başlayan inşaatlar sörfü olumsuz etkiliyor!

Alaçatı Körfezi’nde artık milyon dolarlık yatırımlar yapılıyor. Ve bu yatırımlar durmak bilmiyor, boş yer kalmayana kadar da devam edeceğe benziyor. Ancak bir sorun var. Sörfü bilenlere göre, bu kadar yatırımın sörfe faydası yok.

Belis Foçalı, Alaçatı'da otel tasarladı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu Belis Foçalı, aldığı eğitimle baştan sona tasarladığı, yapım aşamasında tüm detaylarını kendi oluşturduğu Alaçatı’daki butik otelini işletiyor.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

İşte Türkiye Güzeli Yüksel Ak'ın Alaçatı'daki evi!

2000 Türkiye Güzeli Yüksek Ak İzmir'de yaşıyor. Yazları ise Alaçatı'daki evinde geçiriyor. Ak havuzlu villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı. İşte o ev...

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Alaçatı Momo Italian Restaurant hizmete açıldı!

Alaçatı’daki Momo Italian Restaurant & Lounge Bar’ın açılışında, İstanbul ve İzmir cemiyetinden ünlü isimler bir araya geldi. Momo’da, ünlü İtalyan şefler Lorenzo Pellechia ve Pasquale Pressani’nin yönettiği 100 kişilik restoran yer alıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Alfemo alaçatı konsepti Haberi

Alfemo alaçatı konsepti

Bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuarları 20 yıldır tek çatı altında buluşturan Alfemo, Alaçatı esintisini evinde hissetmek isteyenleri konsept mağazalarına bekliyor. Alfemo’nun Alaçatı temalı oturma grubu, yemek odası, yaşam ünitesi ve yatak odası takımları samimi, rahat ve stil sahibi bir ev hayal edenleri Alaçatı ruhuna ortak ediyor. Alfemo’nun Kids&Teens markalı genç ve bebek odası koleksiyonlarında da yine Alaçatı temasını yansıtan oda takımları yer alıyor.


20’inci yılına özel tüm ürünlerde %20 indirim ve Home Decor ürünlerinde %50 indirim sunan Alfemo, Alaçatı konseptli ürünlerinde de avantajlı fiyatlar sunuyor. Alaçatı Salon Takımı 5.208 TL’den, Alaçatı Yemek Odası Takımı 5.118 TL’den, Alaçatı Yatak Odası Takımı ise 6.042 TL’den başlayan fiyatlarla yeni evlenecekleri ve evini yenilemek isteyenleri...