28 / 03 / 2024

Alfemo yemek odası fiyatları

Alfemo yemek odası fiyatları

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı.

İstikbal’den yemek odası takımı alanlara 799 TL değerinde 24 parça yemek takımı hediye! İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstikbal’de yemek odası takımı alışverişlerinde 799 TL değerinde 24 yemek takımı hediye veriliyor. İşte 9 Ocak 2023 İstikbal fiyat listesi…

Mondi Home yeni sezon yemek odası takımları ne kadar? İşte, Mondi Home1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mondi yeni sezon yemek odası takımları mağazalarda yerini aldı. Birçok desen ve renkte satışa çıkan yemek odası takımları fiyatları da açıklandı. Yemek masası, sandalyeler, konsol ve konsol aynasından oluşan yemek odası takımlarında 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evleneceklere müthiş fırsat! Modalife düğün paketlerinde yüzde 38”e varan indirim! İşte 7 Eylül 2022 fiyatları

Modalife evlilik hazırlığındaki çiftlere 21 bin liradan başlayan ve oturma grubu, yatak odası, yemek odasından oluşan yüzde 34'lere varan indirim seçenekleri adeta düğün hediyesi veriyor. İşte Modalife'ın 7 Eylül 2022 tarihli düğün paketi fiyatlarından bazıları.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile yaşam alanlarınızı özel kılın!

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası ile lezzeti keyfe dönüştürür!

Keyifli anların mimarı olma mottosuyla hareket eden Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile sıcacık salonlar!

Loda MobilyaForm Yemek Odası, salonunuzda zarif bir duruş sergilerken, bulunduğu ortamın en samimi eşlikçisi oluyor.

İder Mobilya Limyra Yemek Odası ile doğadan ilham alın!

İder Mobilya, Limyra ile yemek odalarında sadeliğin şıklığını mükemmel bir performansla gözler önüne seriyor. İder Mobilya Limyra Yemek Odası Takımı fiyatı 3.535 TL.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası ile lezzeti keyfe dönüştürün!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odası'nı kullanıcıları ile buluşturuyor. Sahra Yemek Odası Yemek Odası ile kendinizi daha özel hissedebilirsiniz.

İşte Britney Spears'ın Los Angeles’taki evi!

Dünyaca ünlü sanatçı Britney Spears'ın Los Angeles’taki evi görenleri kendine aşık ediyor. 5 bin 727 metrekarelik evde 5 adet yatak odası, 7 adet banyo, 2 adet ayrı ofis, 1 adet sinema odası, 1 adet oyun odası, bir adet formal bir yemek odası bulunuyor.

Alfemo yemek odası fiyatları Haberi

Alfemo yemek odası fiyatları

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Alfemo, ilk dört aylık dilimde yurtiçinde 25, yurtdışında 16 konsept mağaza açarak bir rekora imza attı.


Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, 2015 yılı başından bu yana Türkiye’de ve dünyada mağazalaşma alanında ciddi bir atılım yaptıklarını söyledi. Davulcuoğlu, “Daha almamız gereken çok yol ve çok daha büyük hedeflerimiz olmasına rağmen markamızın gösterdiği bu yukarı doğru ivmenin, daha büyük başarıların habercisi olduğu kanaatindeyim. Alfemo olarak, yeniden yapılanma sürecini başlattığımız 2012 yılından bu yana mobilya endüstrisindeki trend, değişim ve yenilikleri, tasarladığımız ürünlere yansıtmayı misyon edindik. Şirketimiz bugün mobilya tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye’nin ve bölgenin lider üreticilerinden biridir. Yakaladığımız sürdürülebilir büyümeyle sağlam ve...