28 / 03 / 2024

Alfemonun pazarlama müdürü Süleyman Zoral

Alfemonun pazarlama müdürü Süleyman Zoral

Türkiye mobilya pazarı her geçen yıl istikrarlı bir biçimde büyümesini sürdürüyor. Her tarza uygun sayısız mobilya seçeneğinin markalı ve markasız mağazalarda bulunabildiği pazarda; ciddi fiyat farkları tüketicinin kafasını karıştırabiliyor.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Didem Sübar Özdemir, BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti!

KİPTAŞ Pazarlama eski Müdürü Fatih Borhan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti...

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Pazarlama Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Şükrü Özleyen eski görevi olan Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları içi organizasyon değişikliği nedeniyle Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Bilal Duman, Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

İsmailoğlu Yapı’nın Ümraniye Madenler’de hayata geçirdiği Renova Evleri’nin Satış ve Pazarlama Müdürü Bilal Duman oldu...

Erhan Özdemir, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Erhan Özdemir getirildi...

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

EYAP'ın yeni genel müdürü Ferit Erin oldu!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin (EYAP) yeni genel müdürü, Ferit Erin oldu. Erin, daha önce de aynı şirkette pazarlama direktörü olarak çalışıyordu.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Alfemonun pazarlama müdürü Süleyman Zoral Haberi

Alfemonun pazarlama müdürü Süleyman Zoral

Türkiye mobilya pazarı her geçen yıl istikrarlı bir biçimde büyümesini sürdürüyor. Her tarza uygun sayısız mobilya seçeneğinin markalı ve markasız mağazalarda bulunabildiği pazarda; birbirine görünüşte çok benzer ürünler arasındaki ciddi fiyat farkları tüketicinin kafasını karıştırabiliyor. Aslında ilk anda tahmin edilebileceği gibi fiyat farklılıkları ürünlerin malzeme ve işçilik kalitesi gibi kriterlerden kaynaklanmakta olsa da; kıyaslama yaparken dikkat edilmesi gereken başka detaylar da var…


Konuyla ilgili bilgi aldığımız, mobilya pazarının lider markalarından Alfemo’nun pazarlama müdürü Süleyman Zoral şunları söyledi: “Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemeden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı. Tüketici güvenliği yasalarına ve Avrupa Birliği Standartlarına uygunluk belgelerinin bulunması; döşemeli ürünlerde Ekoteks ve TSE EN standartlarını taşıyan ürünlerin kullanılmış olması da mobilyanın hem ömrünü uzatır...