28 / 03 / 2024

ali ağaoğlu bebek boğaz turu

ali ağaoğlu bebek boğaz turu

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi Ayten Alpar ve bu ilişkiden oğlu Mert’le Bebek’te buluştu. Ağaoğlu, Alpar’ı “ortanca hanım” diye tanıttı...

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar Bebek'te kahvaltı yaptı!

Ağaoğlu'nun sahibi Ali Ağaoğlu ve 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gürpınar, Bebek'te görüntülendi. Beraber kahvaltı yapan çiftin keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar Bebek’te görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar Bebek'te objektiflere takıldı. Çift, Bebek Koru Kahve'de baş başa kahvaltı yaptı.

Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar’la bayram tatiline çıkıyor!

Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la Bebek’teydi.Bayramda sevgilisiyle tatile çıkacağını söyleyen işadamı, “Önce anneciğimin elini öpeceğiz, sonra tatile gideceğiz” dedi.

Ali Ağaoğlu Bebek'te yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Ali Ağaoğlu, önceki gece Bebek'te bir mekanda eğlendi...Genç sevgilisinin kendisine eşlik ettiği masada şampanyalar patlatan Ağaoğlu, bol bol selfie çekim yaptı.

Ali Ağaoğlu altın kaplama telefonu ile dikkat çekti!

Ali Ağaoğlu önceki akşam Bebek Koru Kahve'deydi. Ağaoğlu'nun lüks telefonu altın kaplama Vertu'su ise dikkatlerden kaçmadı.

Ali Ağaoğlu teknesini Bebek açıklarına demirledi!

Önceki gün Bebek'te eşi ve oğullarıyla görüntülenen Ali Ağaoğlu, Aga isimli teknesiyle dikkatleri üzerine çekti. Ağaoğlu, oğulları balık tutarken güvertede onları izleyip Ertüre ile sohbet etti.

Marzuk Ailesi, Ali Ağaoğlu’na Arap atı hediye etti!

Havalar ısınınca iş adamı Ali Ağaoğlu’nu Ortaköy’den Bebek’e at sırtında giderken görürseniz, sakın şaşırmayın.Çünkü inşaat fuarı için gittiği Kuveyt’te ünlü iş adamına Marzuk Ailesi, 3 milyon dolarlık bir Arap atı hediye etti.

İşte Ali Ağaoğlu'nun yeni aşkı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam Bebek’te bir mekandaydı. Ağaoğlu’nun yanında esmer bir güzel vardı. Muhabirler “Yanınızdaki hanımefendinin adı ne?” diye sorunca “Adı bende saklı çocuklar” yanıtını verdi

Ali Ağaoğlu ve küçük oğlu Ali Ege Bebek'te bir araya geldi!

34 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile Rus Sofie Larina arasında mekik dokuyan işadamı Ali Ağaoğlu’nun hızına yetişilmiyor. Ağaoğlu en küçük çocuğu Ali Ege ve Annesi Petek Ertüre ile buluştu..

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile görüntülendi!

Ali Ağaoğlu 1.5 ay önce genç sevgilisi Hazal Mesudiyeli'yi bırakıp, eski aşkı Sofia Larin'e dönmüştü. Ali Ağaoğlu ile Hazal Mesudiyeli önceki akşam Bebek Koru Kahve'deydi.

ali ağaoğlu bebek boğaz turu Haberi

ali ağaoğlu bebek boğaz turu

Sevgilisi Petek Ertüre’nin doğum yapmasıyla beşinci kez babalık heyecanı yaşayan Ali Ağaoğlu, “Eşim” dediği eski sevgilisi Ayten Alpar ve oğlu Mert’le önceki gün Bebek Koru Kahvesi’nde ortaya çıktı. Mekanın kapısına park ettiği Rolls Royce’uyla ilgi odağı olan işadamı, kafeden ayılırken elini öptürdüğü küçük oğluna harçlık ve hediye verdi. 

Ağaoğlu, daha sonra Mert’i otomobilinin ön koltuğuna, Alpar’ı arkaya oturtup Boğaz turuna çıkardı. Ağaoğlu, fotoğraf çeken muhabirlere, “Bu ufak bey oğlum Mert, hanımefendiyse ortanca hanım olur” dedi.


Seçkin ŞENVARDAR/Milliyet...