28 / 03 / 2024

ali ağaoğlu boğaz turu

ali ağaoğlu boğaz turu

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen Ortadoğulu modacı Eman Alflamrzi'yle yakından ilgilendi. Ağaoğlu, ünlü modacıya ve sevgilisi Petek Ertüre'ye; Boğaz turu yaptırdı..

Ali Ağaoğlu, balıkçılara bereket getirdi!

Lüks yatıyla Boğaz turuna çıkan Ali Ağaoğlu, balıkçılara bereket getirdi. Karnı acıkan Ağa, etraftaki teknelerde tutulan tüm balıkları satın aldı. Yatında balıkları pişirtip keyif süren Ali Ağaoğlu'nun keyfine diyecek yoktu.

Ali Ağaoğlu oğlu Mert ile boğaz turu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi Ayten Alpar ve bu ilişkiden oğlu Mert’le Bebek’te buluştu. Ağaoğlu, Alpar’ı “ortanca hanım” diye tanıttı...

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Ali Ağaoğlu: Dövizi daha az kullanmamız lazım!

İş adamı Ali Ağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Türkiye'nin bu dinazmi var. Kendi içimize dönüp, cebimizde dolar yerine Türk Lirası taşımamız, dövizi biraz daha iç ticaretimizde daha az kullanmalıyız." ifadelerine yer verdi.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu: Önder Halisdemir ile insani ilişkimiz sürecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İcra Kurulu Başkanı Halisdemir`in işten ayrılmasının ardından: "Çalışanımı karısı boşasa ben boşamam. Önder Bey`in işini kurma planı var. İnsani ilişkimiz sürecek" dedi.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ağaoğlu Boğaz temizliğine sponsor oldu!

Deniz Temiz Derneği’nin (TURMEPA) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı. Ali Ağaoğlu, “Doğa bizim değil, çocuklarımızın, torunlarımızın bizlere emaneti" dedi.

İşte Ali Ağaoğlu'nun Boğaz'daki köşkü!

İnşaat dünyasının ünlü ismi Ali Ağaoğlu, gönlünde yatan evi buldu. Kuruçeşme'den Ulus'a uzanan bir koruyla çevrili olan köşküne yerleşen Ağaoğlu, "İlk görüşte aşık oldum. Yalıda da yaşadım ama bu ev farklı" diyor..

Ali Ağaoğlu boğazda tek başına görüntülendi!

Boğaz'da tek başına bir gezinti yapmayı tercih eden Ali Ağaoğlu modaya uygun olarak giydiği kırmızı pantolonuyla dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ali Ağaoğlu, Acun Ilıcalı'nın uçağında ölümden döndü!

Yabancı yatırımın ve Körfez Sermayesi'nin Türkiye'ye gelmesi için çaba harcayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bu sevdasının uğruna az daha canından oluyordu.

Ali Ağaoğlu ifade veriyor!

İşadamı Ali Ağaoğlu 17 Aralık soruşturması kapsamında ifade veriyor. İşadamı Ali Ağaoğlu; Reza Zarrab, Barış Güler ve Oğuz Bayraktar'ın ardından ifadesini veriyor. Detayları az sonra Emlakkulisi.com'da görebilirsiniz.

Ali Ağaoğlu'nun tarihi köşkü!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu, İstanbul- Kuruçeşme'de yeni taşındığı köşkünün kapılarını ilk kez ALEM Dergisi'ne açtı. 1954 yapımı, Boğaz'a nazır 3 katlı bina 30 yıl boyunca Suriye Konsolosluğu olarak kullanılmış...

ali ağaoğlu boğaz turu Haberi

ali ağaoğlu boğaz turu

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Ortadoğu'nun ünlü modacısı Eman Alflamrzi'yi İstanbul'da ağırladı. Çırağan Palace Kempinski'de konaklayan Alflamrzi ile yakından ilgilenen Ağaoğlu, ünlü modacıya İstanbul'da rahat gezebilmesi için bir aracını tahsis etti. İstinyePark, Nişantaşı, Etiİer, Ortaköy ve Kanyon'da gezen Alflamrzi; bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. 


Ağaoğlu; sevgilisi Petek Ertüre ve Alflamrzi ile Boğaz turu yaptı. Karadenizli işadamı, ünlü modacıyla balık tutup poz vermeyi de ihmal...