28 / 03 / 2024

ali ağaoğlu çekmeköy projesi

ali ağaoğlu çekmeköy projesi

Yaklaşık 1 ay önce satışa çıkan ve 450 adet dairenin satıldığı Çekmeköy Park projesinde, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, sürpriz yaptı.

Ağaoğlu Çekmeköy ve Bağcılar 'da karma proje yapacak!

İstanbul 'da 15 bin konutluk arsa stoku olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, kentsel dönüşüme de göz kırptı, Ali Ağaoğlu, Çekmeköy ve Bağcılar'da karma proje yapmayı planlıyor...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Ali Ağaoğlu torununa villa hediye etti!

Ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu üçüncü kez dede oldu. Ağaoğlu torununa, Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy projesinden villa hediye etti.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Aranan 4+1 daire Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta!

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta satışlar devam ediyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018!

36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire fiyatları 2018..

Ağaoğlu Çekmeköy Park proje fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park proje fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları!

Toplam 739 daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire alanları 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları...

Ağaoğlu Çekmeköy Park güncel fiyat listesi!

Büyüklüğü 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunulan Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

ali ağaoğlu çekmeköy projesi Haberi

ali ağaoğlu çekmeköy projesi

Ağaoğlu Şirket Grubu'nun son projesi olan Çekmeköy Park yaklaşık 1 ay önce satışa çıkarılmıştı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde sürpriz yaptı. Ağaoğlu, projede dün verilen brunch ile bir kez daha konut sahipleri ile bir araya gelerek güzel bir pazar günü keyfi yaptı. 



Çekmeköy Park projesinde 450 daire satıldı. Ali Ağaoğlu, inşaat alanının üzerine özel kurulan çadırda 500 kişiyi ağırları ve güzel bir ev sahipliğine imza attı. Ağaoğlu misafirleri ile bizzat tek tek selamlaşıp konuştu. 



Ağaoğlu'nun bu bol sohbetli kahvaltı saatinde yanında ortanca oğlu Mert ve annesi Ayten Alpar eşlik etti.
Kahvaltıda ayrıca yönetim kadrosu da hazır bulundu.



Kahvaltıda turizm bölümünün başında Murat Türker ve...