25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu ELİKAD çimento fabrikası

Ali Ağaoğlu ELİKAD çimento fabrikası

Elazığ’a gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli el öpme!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, bayramın ilk günü helikopteriyle Bodrum'dan İstanbul'a gidip annesinin elini öptü...

Ali Ağaoğlu'ndan kadın derneğine 20 bin TL!

Köşe yazarı Cengiz Semercioğlu ile referandum iddiasına giren Ali Ağaoğlu iddiayı kaybetmişti. Semercioğlu, Ağaoğlu'ndan iddiadan kazandığı takım elbise yerine kadın derneğine bağış yapmasını isteyince, Ağaoğlu da kadın derneği hesabına 20 bin lira yatırdı...

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çekmişti. Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den destek geldi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

Ali Ağaoğlu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

İş adamı Ali Ağaoğlu hakkında, kadınları aşağıladığı gerekçesiyle başlatılan savcılık soruşturmasına takipsizlik kararı verildi.

Ali Ağaoğlu, Elazığ'da çimento fabrikası inşaatını gezdi!

Elazığ’a gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu: Kadınlar en değerli varlığımız!

Hazal Mesudiyeli’yle birlikteyken eski aşkı Sophia Larina’ya dönen Ali Ağaoğlu, şubat sonu yine soluğu Mesudiyeli’nin yanında almıştı..

2014'te en çok Güler Sabancı ve Ali Ağaoğlu konuşuldu!

Bu yıl iş dünyasında, işkad ınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

Ali Ağaoğlu 2014'te en çok konuşulan işadamı oldu!

Bu yıl iş dünyasında, işkadınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'ye Cartier marka bilezik hediye etti!

Eski hayat arkadaşı ve oğlunun annesi Petek Ertüre'nin doğum gününe sürpriz bir baskın yapan işadamı Ali Ağaoğlu, genç kadınla karşılıklı göbek attı. Ağaoğlu Ertüre’ye Cartier marka bir bilezik hediye etti...

Ali Ağaoğlu, Bebek Lucca’daydı!

Ali Ağaoğlu, önceki gün 1 milyon liralık Rolls Royce Ghost model aracıyla Bebek Lucca’daydı. Valelere 100 lira veren ünlü işadamı, daha sonra iki kadınla buluştu.

Ali Ağaoğlu, Burj El Arab'ın 6 katını kapattı!

Ali Ağaoğlu'nun Dubai'deki yeni projesinin tanıtım etkiliği çerçevesinde sahneye çıkan Tarkan, hem şarkıları ile hem ücretiyle şov yaptı

Ali Ağaoğlu ELİKAD çimento fabrikası Haberi

Ali Ağaoğlu ELİKAD çimento fabrikası

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve eski İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı Atalay Şahinoğlu, Elazığ’ın Baskil ilçesi Pınarlı köyü sınırlarında dağ eteğinde yapımı devam eden çimento fabrikasında incelemelerde bulundu. Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD) Başkanı Yasemin Açık tarafından yapımı devam eden çimento fabrikasını gören Ağaoğlu, şaşkınlığını gizleyemeyerek önce bir iş kadınını, ardından da dağda böyle bir fabrikayı görünce şok olduğunu söyledi.


ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, fabrikanın çevre dostu olduğunu ve yakın zamanda faaliyete geçeceğini söyledi. Başarılı iş adamlarından Ali Ağaoğlu ve ekibini Elazığ’da ağırlamaktan mutlu olduklarını aktaran Açık, ”Değerli bir iş adamının bizlere güç vermesi önemlidir. Ülkemizde kardeşlik ve barış ortamının oluşmasını, doğuda yatırımların artmasını amaçlıyoruz. Bizler fabrikamızda 475 kişiyi istihdam etmeyi hedefledik. Çözüm...