26 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu hayatı

Ali Ağaoğlu hayatı

Ali Ağaoğlu'dan Sofia Larin'e doğum günü partisi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larin’e doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina ile görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Ali Ağaoğlu 2014'te en çok konuşulan işadamı oldu!

Bu yıl iş dünyasında, işkadınları arasında Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu kendilerinden en çok söz ettiren isimler oldu.

Ali Ağaoğlu: Arsa fiyatları düşmediği için, emlak fiyatları da düşmez!

Ağaoğlu, 'Sokağa çıkayım benimle fotoğraf çektirmek isteyenlerden 50 dolar para alayım, zengin olurdum. Arsa fiyatları düşmediği için, emlak fiyatları da düşmez' dedi.İşte Ağaoğlu'nun o röportajı:

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile önceki gün Bebek’te görüntülendi!

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile önceki gün Bebek’te görüntülendi. Babası Cengiz Mesudiyeli’nin yaş farkından dolayı onay vermediği ilişkisini bu sert tepkiye rağmen noktalamayan genç kızın keyfi yerindeydi.

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısında!

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısına geçti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

Ali Ağaoğlu: Bürokratik oligarşi Paralel’den daha tehlikelidir!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu: “ Sanayi sektörünün desteklenmesini onaylıyorum ancak bugüne kadar destek görmeyen inşaat sektörünün önünü keserek değil.” dedi.

Ali Ağaoğlu kim?

Türkiye genelinde konut projeleri ile adından bahsettiren Ali Ağaoğlu kim? Ali Ağaoğlu inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Gibi sorularınızın yanıtı ve diğer merak ettikleriniz haberimizde...

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ali Ağaoğlu Kuveytlilerden özür diledi!

BBC’de yayınlanan Türkiye belgeselinde hayatına dair paylaşımlarda bulunan Ali Ağaoğlu program sırasında kullandığı sözler nedeniyle Kuveytlilerden özür diledi

Ali Ağaoğlu, Hayatına Sahip Çık partisine katıldı!

Duygu Su Gülpınar’ın ev sahipliğini üstlendiği ‘Hayatına Sahip Çık’ sivil toplum hareketine destek olmak amacıyla, bir parti düzenlendi. Gecenin onur konuğu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’ydu.

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

Ali Ağaoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Önceki gün havuz keyfi yaparken görüntülenen üçlüye, işadamının eski eşinden olan oğlu da eşlik etti.

Ali Ağaoğlu'nun kredi kartı limiti ne kadar?

CNN Türk'teki bir programa konuk olan iş adamı Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitini açıkladı. Ağaoğlu,"Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ali Ağaoğlu, kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile yollarını ayırdı; eski sevgilisine döndü.Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi.

Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına Sofia Larina ile geldi!

Yaz aylarında kendisinden 34 yaş küçük Hazal Mesudiyeli’yle flört eden Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, aşk hayatında kış sezonunu açtı. Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına sevgilisi ile geldi...

Ali Ağaoğlu: Şantiyelerdeki ölümler iş kazası değil cinayet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Gerekli önlemlerin olmadığı şantiyedeki ölümler kaza değil cinayettir. Biz her türlü maliyeti göze alıp yeni sistemler uygulamaya soktuk. İnsan hayatı hiçbir bedel ile kıyaslanamaz” dedi.

Ali Ağaoğlu: Şantiyelerdeki ölümler kaza değil cinayet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Gerekli önlemlerin olmadığı şantiyedeki ölümler kaza değil cinayettir. Biz her türlü maliyeti göze alıp yeni sistemler uygulamaya soktuk. İnsan hayatı hiçbir bedel ile kıyaslanamaz” dedi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'ye Cartier marka bilezik hediye etti!

Eski hayat arkadaşı ve oğlunun annesi Petek Ertüre'nin doğum gününe sürpriz bir baskın yapan işadamı Ali Ağaoğlu, genç kadınla karşılıklı göbek attı. Ağaoğlu Ertüre’ye Cartier marka bir bilezik hediye etti...

Ali Ağaoğlu hayatı Haberi

Ali Ağaoğlu hayatı

İş hayatıyla olduğu kadar lüks yaşam tarzı ve aşklarıyla da adından söz ettiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larin’le yeniden bir araya geldiğini geçtiğimiz ay yazmıştım.


Ağaoğlu, daha önce Bentley araba aldığı sevgilisi için bir kez daha kesinin ağzını açtı. Ünlü işadamı, yeni yılı birlikte karşıladığı sevgilisinin doğum günü için Taksim’deki Gezi Otel’in içinde yer alan Fiamma Restoran’ı kapattı.


İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı kutlama, caz müzikle başlayıp sihirbaz gösterisiyle devam etti. 25 yaşına giren Sofia Larin, doğum günü pastasını patlatılan şampanyalar eşliğinde kesti. Ali Ağaoğlu, genç sevgilisine “Parasını saymazsan bedava” diye espri yaparak zümrüt kolye, küpe ve yüzük seti hediye etti.


Sofia Larin, sevgilisi Ali Ağaoğlu’nun hediye ettiği...