26 / 04 / 2024

ali ağaoğlu uludağ oteli

ali ağaoğlu uludağ oteli

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ali Ağaoğlu: Mevzuat değişiklikleri sektörde sıkıntı yaratıyor!

İş dünyasının önemli isimlerini buluşturan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Ali Ağaoğlu, sık sık yapılan mevzuat değişikliklerinin yatırımcıları zorladığını belirterek, ''Projelerimiz yarım kalıyor'' dedi.

Ali Ağaoğlu: Uludağ'a yatırım yapacak yatırımcı kalmadı!

Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ’da 'Geleneksel Basın Buluşması’nda bir grup gazeteci ile bir araya geldi. Ağaoğlu, Uludağ’daki yatırım durumunun şu anda çok kötü olduğunu ifade etti.

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.

Ali Ağaoğlu Uludağ'da gecikmeli doğum günü partisi verdi!

Ali Ağaoğlu, 3 Mart’taki doğum gününü önceki akşam Uludağ’da kutladı. Sevgilisi Sofia Larina, Moskova’da olduğu için doğum günü kutlamasını erteleyen Ağaoğlu, sevgilisiyle çalan müziğe eşlik edip dans etti.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Sofia Larina ile görüntülendi!

Geçtiğimiz hafta eşi Semra Ağaoğlu ve kızı Sena ile Uludağ’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, İstanbul’a döner dönmez soluğu sevgilisi Sofia Larina’nın yanında aldı.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

ali ağaoğlu uludağ oteli Haberi

ali ağaoğlu uludağ oteli

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını belirterek, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek. Orada devletin ve hükümetin iradesi çok sağlam" dedi.


Gayrimenkul muhabirleri ile Uludağ'da bir araya gelen Ağaoğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.


Ağaoğlu, İFM'nin son durumuna ilişkin bir soru üzerine, bu merkezin öneminden bahsetmeye gerek olmadığını söyledi.


Türk ekonomisinin dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olduğunu ancak finans merkezleri arasında İstanbul'un çok daha gerilerde kaldığını dile getiren Ağaoğlu, ekonominin büyüklüğüne göre finans piyasasından gerekli payın alınmadığını, bu piyasanın Ankara ve İstanbul arasında bölündüğünü anlattı.


Ağaoğlu, finans piyasasının ve ilgili kurumların Ataşehir'de bir araya getirilmesinin son derece doğru bir karar olduğunun altını çizerek, "Finans Merkezi'nden vazgeçilmesi mümkün...