23 / 04 / 2024

Ali Ağoğlu düğün

Ali Ağoğlu düğün

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli el öpme!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, bayramın ilk günü helikopteriyle Bodrum'dan İstanbul'a gidip annesinin elini öptü...

Aşçıoğlu Avrupa'ya açılıyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, firmanın yatırımlarından ve projelerinden bahsetti. Sektöre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aşçıoğlu, Londra, Almanya ve Romanya'da proje üreteceklerini açıkladı.

Saygın Aksoy Aşçıoğlu’nun Yeni Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Aşçıoğlu’nda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürlüğü’ne gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden Saygın Aksoy atandı. 

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağoğlu düğün Haberi

Ali Ağoğlu düğün

Ali Ağoğlu’nun geçen yıl 26 Aralık’ta Çırağan Sarayı’nda Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için yaptığı düğünün benzeri Uludağ’da bu kez Ağaoğlu’nun akrabaları için yapılacak. Uludağ’daki otelinin gelecek akrabaları için yetmediğini söyleyen Ali Ağaoğlu, kendi otellerine yakın olan bir oteli kapattığını söyledi. Uludağ’da Ağaoğlu soyadlı bin 500 kişinin geleceğini ve bunun bir rekor olacağını belirten Ali Ağaoğlu şöyle dedi:


"Bizim bu mutlu günümüzü paylaşmak isteyen akrabalarım için ikinci bir düğün yapmaya karar verdim. 3- 5 Mart tarihleri arasındaki düğünde kemenceler çalınacak, horonlar tepilecek. Ayrıca Trabzon ve Karadeniz yöresinin yiyecekleri menülerde bulunacak. Sanatçı olarak bizim bölgenin tanınan isimlerini çağıracağız. Çok güzel bir düğün olacak. Hazırlıklar şimdiden başladı. Trabzon’da ve diğer illerde bulunan akrabalarımı otobüslerle ve uçaklarla getireceğim. Aynı şekilde uğurlayacağım. Böylece...