29 / 03 / 2024

Ali Aydın

Ali Aydın

Kısa adı KAYİMDER olan Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışına Derneği Başkan Ali Aydın dernek hizmet binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

ADYÜ Kapalı Halı Sahası inşaatına bugün başlandı!

Geçtiğimiz günlerde projesi hazırlanıp ihalesi yapılan ve Kapalı Spor Salonu yanına inşa edilecek olan Kapalı Halı Sahanın inşaatına başlandı.mAdıyaman Üniversitesi bir inşaata daha başlayarak bünyesine yeni bir bina daha kazandırıyor.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasına taşındı!

Adıyaman Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı ortaklığında hizmet vermekte olan Kadın, Doğum ve Çocuk Hastanesi yeni binasında daha geniş ve modern bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Tahir Tellioğlu TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı oldu!

TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Necdet Özer'in başkanlığında, sektörün gündemindeki konulan görüşmek ve Meclis Başkan ile Yardımcılarını seçmek için TOBB'da toplandı.

Kayseri'deki müteahhit sayısı Almanya'dan fazla!

Müteahhitler, mesleklerinin Türkiye'deki algısının değişmesi için hukuki mevzuat istedi. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkan Yardımcısı Ali Aydın, müteahhitliğin hukuki mevzuata kavuşturulmasını istedi...

'Müteahhitliğin adı ve kriteri yok'

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Aydın, "Bir mesleğin yasası, tanımı, ticarette, kanunda adı yoksa, bazen yüklenici, bazen yapımcı diye gelişigüzel adlandırılıyorsa, bu mesleğin geleceği görülemez"

Ali Aydın Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu Başkanı oldu!

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektöründeki sorunları çözüme kavuşturmak ve de mesleğin tanımı yapılarak disiplin altına almanın kaçınılmaz hale geldiğini belirtti.

Sıcak havalar inşaatçının yüzünü güldürdü!

Kayseri İmar ve İnşaat Mühendisleri Derneği'nin (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne bağlı 4 bine yakın müteahhit bulunduğu söyledi.

Ali Aydın: Kayseri'de kooperatifçilik kangren oldu!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın: "Kayseri'de kooperatifçilik kangren oldu, meslek kurumumuzun bir kaydının ve ahlakının olması ve sınıflandırılmasının yapılması lazım" dedi

Gemayapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemayapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Aydın, Zeki Çetinkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ağustos 2013 tarihinde Kartal'da kuruldu

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Mehmet Ali Aydınlar restoran işinden çıktı!

Mehmet Ali Aydınlar restoran yatırımındaki hisselerini devretmiş. Aydınların hisselerini devrettiği isim işe restoranın yöneticiliğini üstlenen Fazlı Akbaş.

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Düzali Aydın imzasıyla kuruldu.

Ali Aydın: Yapı ruhsatları en az bir yıl uzatılmalı!

KAYİM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın, OHAL’den dolayı yapı ruhsatlarının en az bir yıl uzatılmasını, müteahhitlerin bankalara olan borçlarının en az 36 ay taksitlendirilmesini istedi.

Ali Aydın: İnşaat sektörü zor süreçte!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın düzenlediği basın toplantısı ile inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Ali Aydın: Yapı maliyetleri, sektörü zora soktu!

Kısa adı KAYİMDER olan Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışına Derneği Başkan Ali Aydın dernek hizmet binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

Aydın'da Şubat ayında 2 bin 464 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ, Şubat ayı konut satış verilerini açıkladı. Buna göre Aydın ilinde bin 13 ilk satış, bin 451 ikinci el satış olmak üzere 2 bin 464 konut satış sonucu el değiştirdi.

Aydın'da Kasım ayında 2 bin 310 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ, 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde Aydın’da gerçekleşen konuş satışlarıyla ilgili bilgi verdi. Aydın genelinde Kasım içerisinde 2 bin 310 konutun satışı gerçekleştirildi.

Ali Aydın Haberi

Ali Aydın

Aydın, müteahhitler olarak Kayseri'yi marka şehir yapmak için yerel ve genel yöneticilerle el ele birlikte hareket etmek istediklerinin altını çizerek, "2016 yılı yapı birim maliyetleri, sektöre ve özelliklede müteahhitlere büyük yük getirerek bizleri sıkıntıya sokmaktadır" ifadesini kullandı... 


Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Aydın dernek hizmet binasında yönetim kıırulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısında sektörde yaşanan sorunlarını masaya yatırarak, sıkıntılarla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirdi Aydın. "Bizler inşaat müteahhitleri olarak insanoğlunun doğduğu mekândan tutun ölüp defnedildiği mezara kadar olan tüm yaşam alanlarında şehre ve insana hizmet etmekteyiz. Ağır ve tehlikeli ış alanında bu meslekte her şeyini ortaya koyan müteahhitler hükümetimizin ve yerel idarelerim izm yapmış olduğu birçok alandaki yem düzenlemeye destek olmuştur" diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: "Müteahhitlik sektörünün...