23 / 04 / 2024

Ali Çandır kim

Ali Çandır kim

BAGEV'in önderliğinde gerçekleşen Kore-Türkiye Girişimcileri Konferansı'nda Güney Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Cho Yunsoo ile BAGEV Başkanı Ali Çandır'ın ikili ülke görüşmeleri ve projeleri konuşuldu. Antalya'nın yatırım için hazır olduğu konuşuldu.

Ali Çandır: 267 bin tarım arazisi inşaata açıldı!

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 5 Aralık Dünya Toprak Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, tarımın başkenti Antalya’nın son 10 yılda 267 bin dekar tarım arazisini betona kurban verdiği belirtti.

Vakıf Çiftliği'ne özel koruma planı yapılacak!

Antalya Ticaret Borsası, Ekim 2009'da aylık 43 bin 500 liradan 20 yıllığına kiraladığı Vakıf Çiftliği'ndeki hayata geçireceği Zeytinpark Projesi startını veriyor. Vakıf Çiftliği'ne özel koruma planı yapılacak.

Baba vefat edince miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras paylaşımları aileler arasında yaşanan en çok anlaşmazlık nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte, miras paylaşımı nasıl yapılır? Kim, ne kadar miras payı alır? 

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Babadan kalan miras nasıl paylaşılır? Kim mirasçı olamaz?

Miras konusu çoğu kişinin başını ağrıtabilir. Özellikle mirasın pay edilme hususu. Peki kimler mirasçı olamaz? İşte detaylar!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Ayçiçek yağı, çay, şeker derken o ürüne de zam geliyor!

Son 18 aydır rekor kırmayı sürdüren tarımsal girdi fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, önümüzdeki dönemde mevsim etkisine bağlı olarak sebze-meyve fiyatlarında yükseliş görüleceğini belirtti.

Vatandaşı kahreden haber! Zam geliyor

ATB ve ATAK Başkanı Ali Çandır, kısa süre içerisinde sebze ve meyve fiyatlarına zam yapılacağını söyledi.

Rayiç bedel nedir, nasıl hesaplanır?

Rayiç bedel, gayrimenkul alım satımlarında söz konusu mal varlığının bedelini belirlemektedir. Peki, rayiç bedel nasıl hesaplanır? Kim belirler, hangi kriterlere bakılır? İşte detaylar...

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da hayata geçirilen millet bahçesi  projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da millet bahçesi projesini başlattı. Millet bahçesi 50 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

Ali Çandır kim Haberi

Ali Çandır kim

KORE'DEN; 600 MİLYAR DOLAR 

Türkiye'nin Avrupa ülkelerinde yaşanan krizden azda olsa etkilendiğini dile getiren Koreli Temsilci; "1962 yılında Kore'nin ticari ve yabancı sermayeye yatırımlarını teşvik etmek için kurulan bir kurum vardır. Şuan Türkiye'de bulunan Kore firmalarının sayısı 127'dir. Nisan Ayında ise 200 firma ile Arçclik Firması Kore'de misafirimiz olup görüşmeler yapacağız. 

Türkiye 2010 ile 2012 arası ekonomi büyümesinde dünyanın ilgisini çekti. 

2012 yılında Avrupa ülkelerinin ekonomik durumu çok kötü olduğundan dolayı Türkiye bu durumdan az da olsa etkilendi. 2010 yılından itibaren Kore'de Türkiye'ye yatım yapmaya başlamıştır. Türkiye'nin 2012 yılında ekonomik durumu kötü iken Kore'nin Türkiye'ye daha çok ekonomik yatırım yaptığı belirleniyor. Son 5 yıldır Kore Türkiye'ye 600 Milyar Dolarlık yatırım yapmıştır "dedi. 


DAHA FAZLA KORELİ TURİST 

Kore Cumhuriyeti Konsolosu Cho Yonsoo yaptığı konuşmada; "Türkiye'yi...