26 / 04 / 2024

Ali Dumankaya seçim sonuçları

Ali Dumankaya seçim sonuçları

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler. Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Ali Dumankaya: Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın genel seçim sonuçları değerlendirmesinde bulundu. Ali Dumankaya, " Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz." şeklide açıklamalarda bulundu.

İş dünyasından 1 Kasım seçim sonuçları değerlendirmesi!

1 Kasım seçim sonuçları şüphesiz en çok ekonomiyi etkileyecek. İşte iş dünyasından 1 Kasım seçimleriyle ilgili yapılan açıklamalar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 1 Kasım seçim değerlendirmesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı 1 Kasım Seçim Değerlendirmesi yaptı. Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması ve güven ortamının tesis edilmesidir.

1 Kasım seçim sonuçları emlak fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Türkiye bir seçimi daha geride bıraktı. Sandık tercihini siyasal istikrardan yana kullandı. Seçim sonuçları emlak ve konut piyasasına nasıl yansıyacak? Tebernüş Kireçci sektöre yansımalarını yorumluyor...

Seçim sonrası konut fiyatları zamlanacak mı?

Gayrimenkul sektöründe son birkaç aydır süre gelen durgunluğun genel seçimler sonrasında düzeleceğini ifade eden Birol Polat, seçim ertesi konut fiyatlarının zamlanacağını dile getirdi.

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Mustafa Ali Balbay: İzmir'in yüzde 60'ı dönüşmeli!

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, seçim çalışmalarına Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde devam etti. Balbay, İzmir’in yaklaşık yüzde 60’nın dönüşüm gerektiren bir konumda olduğunu söyledi.

Emine Nur Günay seçim beyannamesinde konuta yer verdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Baş Danışmanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Emine Nur Günay partisinin Eskişehir Seçim Beyannamesini açıkladı.

Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı!

350 milyon dolar yatırım bedeli ile İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Bornova'da hayata yükselen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı seçim sonrasına kaldı.

Siyasi partilerin seçim beyannamelerinde Bursa'ya imar vaatleri!

Osmangazi'deki Bağlarbaşı Mahallesi'ne giden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'e iletilen "kaçak yapılara elektrik ve su bağlanması" isteği kentsel dönüşüm koşuluyla AK Parti'nin seçim beyannamesinde vaat olarak yer aldı.

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi seçim sonrasına kaldı!

Güngören Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca hayata geçirilmesi planlanan Tozkoparan kentsel dönüşüm projesi bölgedeki kentsel dönüşüm derneğinin itirazları sebebiyle seçim sonrasına kaldı.

Recep Şeker seçim beyannamesinde TOKİ'ye yer verdi!

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, 8 köyü ziyaret ederek köylerin taleplerini dinledi.

Ali Dumankaya seçim sonuçları Haberi

Ali Dumankaya seçim sonuçları

Seçim sonuçları koalisyonu işaret edince gayrimenkul sektörü temsilcileri, koalisyonun ekonomiye iyi gelmediğini söylediler.


Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon ‘doğru’ yönetilirse var olan ‘istikrar’ sürdürülebilir. Sonuçları ‘Türk halkının iradesi’ olarak yorumlayan patronlar, iş dünyasının buna göre ‘pozisyon’ alacağını ifade ederek, hükümetin kısa zamanda kurulup, ekonomiye verilen ‘önemin’ sürmesini beklentilerini dile getirdiler.


Ali Dumankaya - DKY İnşaat Yönetim     Kurulu Başkanı



‘Umarız hükümet çabuk kurulur’

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bugünden itibaren gerek Ak Parti gerekse diğer partilerin içinde olduğu bir süreç yaşanacağını hatırlatarak, beklentilerinin bir an önce hükümetin kurulması olduğunu dile getirdi. Dumankaya, “Sonuçta çözüm sürecinin de, Türkiye’nin yaşadığı demokratik ortamın da hayırlısıyla devam ettirileceğine inanıyoruz” diye konuştu.



Ziya Yılmaz - Dap Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı




‘Bir an önce ekonomiye odaklanalım’

Daha...