18 / 04 / 2024

Ali Ercoşkun bolu

Ali Ercoşkun bolu

AK Parti Bolu Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu’da sürdürdü. Ercoşkun, Bolu-Mudurnu Karayolu’nun tamamının yapımını öngören ihalenin yapıldığı ifade etti.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de Figen Ercoşkun tarafından kuruldu.

AC Yapı'nın konkordato davasında şok gelişme!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı, konkordato talebinde bulunmuştu. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

AC Yapı'nın konkordato davasında flaş gelişme!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı, konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü ilan edildi...

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun tarafından kuruldu.

AC Yapı'nın konkordato davası 19 Şubat'a ertelendi!

Ali coşkun tarafından 2008 yılının Ocak ayında kurulan AC Yapı resmen konkordato istemişti. Şirketin konkordato davası duruşma günü 19 Şubat tarihine ertelendi.

AC Yapı resmen konkordato istedi!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı resmen konkordato istedi. Şirket bugüne kadar Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza attı...

Ali Coşkun: 2017'yi konut satış rekoru ile kapatacağız!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, TÜİK 2017 Kasım konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Coşkun, 2017 yılının rekorla kapatılacağını söyledi.

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Ali Coşkun, İyi Parti'nin kurucular kurulunda!

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti'nin kurucular kurulunda inşaat sektöründen Ac Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun da yer alıyor...

Nisa Coşkun İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Coşkun İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakup Of ve Muhammet Ali Coşkun ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Babil İskele Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil İskele Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ali Coşkun imzasıyla kuruldu.

Ali Coşkun: Konut yatırımlarında tercih markadan yana kullanılmalı!

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan AC Yapı, Moment İstanbul projesi için ödeme kolaylığı sağlıyor.

Ali Ercoşkun bolu Haberi

Ali Ercoşkun bolu

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’inci sıra adayı Ali Ercoşkun, “Ürdün’de geçtiğimiz yıl katıldığım toplantı sonrası, bu ülkede Türk Şehitliği’ni ziyaret ettim. Burada mezar taşında Bolu yazan Karagözoğlu Yusuf’un kabrini buldum. Karagözoğlu Yusuf Taşkestili çıktı. Beni duygulandıran bu manzara karşısında Mudurnu ve Taşkesti ile bir kez daha gurur duydum” dedi.


AK Parti Bolu Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu’da sürdürdü. Ercoşkun, Bolu-Mudurnu Karayolu’nun tamamının yapımını öngören ihalenin yapıldığı ifade ederek, “Bu yolun yapımında gecikmenin ana nedeni, yolda meydana gelen kaymadır. Sondaj ve proje çalışmaları belirli bir süre aldı. Tepe Karakolu mevkiinde kayma meydana gelen bölgede fore kazık sistemiyle yeni baştan bir çalışma gerçekleştirildi. Bolu’da Gölköy sapağından Mudurnu’ya kadar olan yolun tamamının ihale edilmiş olması ciddi bir başarıdır....