29 / 03 / 2024

Ali Ercoşkun yatırım müjdesi

Ali Ercoşkun yatırım müjdesi

AK Parti Bolu Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu’da sürdürdü. Ercoşkun, Bolu-Mudurnu Karayolu’nun tamamının yapımını öngören ihalenin yapıldığı ifade etti.

Bu devirde konut almak yatırım mı, baş belası mı!

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki kriz büyürken, konuta  yatırım yapmak isteyenlerin de kafası iyice karıştı. Yatırımcı elindeki parayı nasıl değerlendirmesi gerektiğini araştırırken, kripto fenomeni Murat Ali Calman konut yatırımının baş belası ve stres nedeni olduğunu söyledi. Takipçileri itiraz

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Borsa yatırımı nasıl sonuç verir? Borsada para nasıl kazanılır?

Analist Arif Coşkun, X hesabından yaptığı paylaşımda, borsada paranın nasıl kazanılacağını ve borsa yatırımının nasıl sonuç vereceğini örnekler vererek açıkladı.

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ünlü tarafından kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Erol, Ali Aykut Şen ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Axc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Ali Ercoşkun yatırım müjdesi Haberi

Ali Ercoşkun yatırım müjdesi

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’inci sıra adayı Ali Ercoşkun, “Ürdün’de geçtiğimiz yıl katıldığım toplantı sonrası, bu ülkede Türk Şehitliği’ni ziyaret ettim. Burada mezar taşında Bolu yazan Karagözoğlu Yusuf’un kabrini buldum. Karagözoğlu Yusuf Taşkestili çıktı. Beni duygulandıran bu manzara karşısında Mudurnu ve Taşkesti ile bir kez daha gurur duydum” dedi.


AK Parti Bolu Milletvekili 1’inci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu’da sürdürdü. Ercoşkun, Bolu-Mudurnu Karayolu’nun tamamının yapımını öngören ihalenin yapıldığı ifade ederek, “Bu yolun yapımında gecikmenin ana nedeni, yolda meydana gelen kaymadır. Sondaj ve proje çalışmaları belirli bir süre aldı. Tepe Karakolu mevkiinde kayma meydana gelen bölgede fore kazık sistemiyle yeni baştan bir çalışma gerçekleştirildi. Bolu’da Gölköy sapağından Mudurnu’ya kadar olan yolun tamamının ihale edilmiş olması ciddi bir başarıdır....