23 / 04 / 2024

Ali Erten izmir statları

Ali Erten izmir statları

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

İzmir’in statları yükseliyor!

İzmir’de inşaatı devam eden stat inşaatlarından Göztepe ve Alsancak’ta sorun olmadığını söyleyen İZVAK Başkanı Ali Erten, Karşıyaka’da yapımı duran stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

İzmir Alsancak Stadı'na itiraz!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Alsancak Stadı'na itiraz etti. İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten yaptığı açıklamada "İmar planına yapılan itirazın süreci olumsuz etkilemeyecek" dedi.

Kazım Erten: İzmir Demokrasi Üniversitesi Karabağlar'da kurulsun!

Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal'ı ziyaret eden AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin Karabağlar'da kurulmasını istedi.

İzmir stat hasreti çekiyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir'in stat hasreti çektiğini belirtti. Erten, Karşıyaka Stadı'nın ihalesinin iptal edilmemesi gerektiğini savunan isimlerden...

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptal edilmesi hata!

İZVAK Başkanı Ali Erten, “Üç yıldır KSK, Göztepe ve Alsancak için uğraşıyoruz. Krizleri aşmaya çalışıyoruz” dedi

İzmir Atatürk Spor Kompleksi'nin yerinde yeni kompleks inşa edilecek!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Atatürk Spor Kompeksi'nin yerinde yeni bir kompleks için harekete geçeceklerini bildirdi.

Ali Erten izmir statları Haberi

Ali Erten izmir statları

İZVAK Başkanı Erten, “Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statlarında süreci hızlandırdık” dedi

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi. Temellerinin hazırlandığı Karşı- yaka Stadı'nın Danıştay'dan çıkacak kararı beklediğini, projesi hazır hale getirilen Göztepe Stadı'nın ihalesinin 2017 Nisan'da yapılmasının planladığını dile getiren İZVAK Başkanı Erten, yeni Alsancak Stadı'nın projesi hakkında da bilgi verdi. Alsancak Stadı'nın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacağını belirten Erten şöyle konuştu: "Ankara'daki toplantıda yeni stadın tamamen kapatılmasını istedik. Ayrıca stadın önüne tek katlı dükkanlar yapılacak. Biz bunun, hem rüzgar perdesi olması, hem de Alsancak Stadı Müzesi gibi birimlerinden oluşturulması için...