24 / 04 / 2024

Ali Erten Yeni statlar İzmir

Ali Erten Yeni statlar İzmir

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

KİPTAŞ'tan Alibeyköy'e yerinde dönüşüm projesi!

Alibeyköy’deki bir gecekondu alanını dönüştürmeyi hedefleyen KİPTAŞ, arsayı 55 milyon liraya almaya hazırlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ''Yeni yönetimi olarak “Mümkünse yerinde dönüşüm” yöntemini benimsiyoruz'' dedi.

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Ali Bahar: Yeni OSB yönetmeliği yatırımcıyı rahatlatacak!

Yeniden düzenlenerek sadeleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği, 2 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, yeni yönetmeliğin sanayicileri rahatlattığını dile getirdi.

İzmir’in statları yükseliyor!

İzmir’de inşaatı devam eden stat inşaatlarından Göztepe ve Alsancak’ta sorun olmadığını söyleyen İZVAK Başkanı Ali Erten, Karşıyaka’da yapımı duran stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni yatırım seferberliği gelebilir!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, yurtiçindeki yeni, önemli ve ölçekli yatırımlar için açıklamalarda bulundu. Ali Kibar, yeni yatırım seferberliğinin gelebileceğini açıkladı. 

Ali Erten Yeni statlar İzmir Haberi

Ali Erten Yeni statlar İzmir

İZVAK Başkanı Erten, “Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statlarında süreci hızlandırdık” dedi

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi. Temellerinin hazırlandığı Karşı- yaka Stadı'nın Danıştay'dan çıkacak kararı beklediğini, projesi hazır hale getirilen Göztepe Stadı'nın ihalesinin 2017 Nisan'da yapılmasının planladığını dile getiren İZVAK Başkanı Erten, yeni Alsancak Stadı'nın projesi hakkında da bilgi verdi. Alsancak Stadı'nın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacağını belirten Erten şöyle konuştu: "Ankara'daki toplantıda yeni stadın tamamen kapatılmasını istedik. Ayrıca stadın önüne tek katlı dükkanlar yapılacak. Biz bunun, hem rüzgar perdesi olması, hem de Alsancak Stadı Müzesi gibi birimlerinden oluşturulması için...