25 / 04 / 2024

Ali Hatipoğlu

Ali Hatipoğlu

Setaş Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Koçyiğit, Ali Hatipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Yedpa Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Gölge Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölge Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Ali Hatipoğlu Haberi

Ali Hatipoğlu

Setaş Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Koçyiğit, Ali Hatipoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. 


Setaş Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...