25 / 04 / 2024

Ali İbrahim Reşitoğlu

Ali İbrahim Reşitoğlu

KYO Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İbrahim Reşitoğlu, Şahin Reşitoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

İmar yasası mağdurlarından 'Seçimlerden önce yıkımlar durdurulsun' talebi!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, son günlerde yapı kayıt belgesi ile ilgili yaşanan mağduriyetlere ilişkin açıklama yaptı. Seçimlerden önce yıkımların durdurulmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

İmar yasasına takılanlar 'Yapı kayıt mağduriyeti bitsin' diyor! İşte hükümetten beklentiler! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, yapı kayıt mağduriyeti ile ilgili hükümetten talep edilenleri tek tek sıraladı. Peki imar yasası mağdurları konuya ilişkin neler diyor? İşte mağdurların yorumları...

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ali İbrahim Reşitoğlu Haberi

Ali İbrahim Reşitoğlu

KYO Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İbrahim Reşitoğlu, Şahin Reşitoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


KYO Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.    Her nevi inşaat malzemelerinin , makinelerinin toptan ve perakende alım satımı, imalatı, dahili ticareti, pazarlaması, 2.    Amaçla ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak, ihalelere girmek, her türlü inşaatın plan, proje tanzimini ve  müşavirlik hizmetlerini  vermek, 3.    Yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak, inşaatın plan, proje tanzimini, statik ve kesin hesap ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, 4.    Konu ile ilgili her nevi plan, proje ve mühendislik hizmetleri ile teknik müşavirlik, taahhüt ve tesisat işlerinin taahhüdünde...