20 / 04 / 2024

Ali Kılıç kimdir

Ali Kılıç kimdir

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirtti.

Maltepe'de kentsel dönüşüm sonbaharda başlayacak!

Maltepe'nin CHP'li Belediye Başkanı Ali Kılıç, 'Maltepe huzur, umut, inançlara saygı ve hizmetin kenti' diyor. Kılıç, '2023 vizyonuna uygun bir Türkiye projemiz var. Projenin tamamlanmasıyla 25 bin insanımız iş olanağı bulacak. Bu Türkiye'de bir ilk olacak” diyor.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçit yok!

Halkla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi. Kılıç, Maltepe kentsel dönüşümünde ranta geçiş verilmeyeceğini söyledi.

Maltepe'ye dev kent parkı inşa ediliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini belirterek, 'Projeye karşı çıkanlar var. Bu parkın kime ne zararı olabilir ki?' diye sordu.

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde vatandaşın istediği olacak!

“Bu toplantıları daha önce sabahları yapıyorduk ama sizden gelen istek üzerine akşamları da düzenlemeye başladık" diyen Maltepe Belediye Başkanı Kılıç, “Kentsel dönüşümde temel anlayışımız, vatandaşlarımız ne istiyorsa o olacak şeklinde” diye konuştu.

Maltepe Belediyesi, tesislerini kendi işletecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'ne bağlı bulunan üç tesisin, kiraya verilmeyeceğini ve belediye tarafından işletileceğini açıkladı. Kılıç'ın konuşmasının ardından, gündemde yer alan 17 madde ilgili komisyonlara havale edildi.

Ali Kılıç, Maltepe Meydan projesi için birlik çağrısı yaptı!

Ali Kılıç, ilçenin modern bir meydana kavuşturulması gerektiğini belirterek, "Birlik olursak önümüzde kimse duramaz. Gelin ilçe meydanımız için güç birliği yapalım. Gerekirse minibüs yolunu bir gün kapatırız ve bu duruma dikkat çekeriz” dedi.

Maltepe meydan projesiyle cazibe merkezi olacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Modern bir meydana da kavuşacak Maltepe'de, trafiği de yer altına alacağız" dedi.

Maltepe meydan projesiyle değişecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Meydan çevresindeki binaları kentsel dönüşüme sokarak, burayı bir cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Modern bir meydana da kavuşacak Maltepe’de, trafiği de yer altına alacağız” dedi.

Ali Kılıç Maltepe'de kentsel dönüşüm toplantısı yaptı!

Gülsuyu Mahallesi sakinleriyle buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sizleri kentsel dönüşüm adı altında, modern sürgüne yollayacak bir anlayışı asla ama asla kabul etmeyeceğim” dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Fındıklı'da tesis yapacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "M'Expo için düzenlediğimiz imza kampanyasına desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, bir müjde vermek istiyorum; Fındıklı mahallemizde Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor tesisi yapacak" dedi.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Saim Kılıç kimdir? 

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Saim Kılıç kimdir? Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Saim Kılıç'ın biyografisi...

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Ali Kılıç kimdir Haberi

Ali Kılıç kimdir

Akrabalarının ani zenginleşmesi ile gündeme gelen CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın, ilçede tapu bekleyen binlerce insanı aldattığı söyleniyor.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre seçimler öncesi her tarafa afişler astıran Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinde belediye arazisinde yapısı olan vatandaşlara tapu dağıtma sözü verdi. Ancak Kılıç’ın vaatte bulunduğu 3 mahalledeki 1107 parsel arsaya belediyenin borçları yüzünden icra konuldu.

30 milyon lira borçla devraldığı Maltepe Belediyesi’ni 550 milyon lira borca sokan Kılıç, meydan meydan dolaşarak, ilçedeki tapu sorununu çözme vaadinde bulunmuş, belediye arazilerindeki vatandaşa tapu verileceğini öne sürmüştü.  Haciz süreci şöyle gelişti:

4 MİLYON 25 MİLYON OLDU
Maltepe Belediye’sinin uzun yıllar temizlik işlerini yapan Altaş Yapı Sanayi ve Temizlik Hizmetleri A.Ş. 4 milyon TL alacağı için 2013 yılında belediyeyi icraya...