20 / 04 / 2024

Ali Nuhoğlu kimdir

Ali Nuhoğlu kimdir

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, gayrimenkul sektöründe bugüne kadar 3 milyar liralık yatırım yaptıklarını dile getirerek sektör hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ali Nuhoğlu yeni şirket kurdu!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni şirketini 10 milyon TL sermeye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kurdu. 

İFM, Ankara'ya olan yatırım ilgisini azaltmayacak!

Nuhoğlu İnşaat Başkanı Ali Nuhoğlu, Ankara'daki konut sektörünü değerlendirdi. Nuhoğlu, yatırımcıların Ankara'ya akın ettiğini belirtti.

Fikirtepe, 2016’da inşaat sektörünün uluslararası yıldızı olacak!

Kadıköy Fikirtepe’de devam eden, Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesi için bölgede çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek Fikirtepe Platformu’nu oluşturdu.

Nuhoğlu'ndan Çukurambar'a karma proje!

Fikirtepe’deki Yenitepe Istanbul projesinin 2’nci adasında yıkım çalışmalarına başladıklarını anlatan Ali Nuhoğlu, “Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yürütülen projede 21 katlı 4 blokta konut, ofis ve ticari alanlar olacak.

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’de fiyat 7 bin liraya vurdu!

Kentsel dönüşümün sembolü Kadıköy Fikirtepe’de çalışmalarına devam eden Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, bölgede konut metrekare fiyatlarının 7 bin lira bandında olduğunu söyledi

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe 1.5 yılda yüzde 60 prim yaptı!

Dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe'de yeni bir dönemin başladığını belirten Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Bölge 1.5 yılda yüzde 60 prim yaptı. 5 ay gibi kısa bir süre sonra, şimdiki fiyatlardan ev almak çok zor olacak" diye konuştu

Ali Nuhoğlu: Arap yatırımcıların gözü Fikirtepe'de!

Ali Nuhoğlu, yabancı yatırımcının Fikirtepe’de elinde para dolu çantayla gezen yabancı yatırımcılar olduğunu belirtirken, Hızır Selioğlu da “Rakamlar yakında Bağdat Caddesi’ ni geçecek" diye konuştu...

Ali Nuhoğlu: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle Fikirtepe çözüme kavuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle kentsel dönüşümde mutlu sona yaklaşıldı. Konu ile ilgili olarak konuşan Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 'Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hiç bir sorun kalmadı' dedi.

Ali Nuhoğlu İstanbul'un Vizyonu Semineri'ni düzenliyor!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu İnşaat' ı kamu ortaklı projelerindeki deneyimleri ile ele almayı hedefliyor. Düzenlenecek seminer halka açık vede ücretsiz olarak düzenleniyor.

Ali Nuhoğlu ile İstanbul'un Vizyonu semineri yarın!

Düzenlenen seminerde, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve de önemli gündemi olan ‘ İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması ’ konularını anlatacak.

Ali Nuhoğlu'ndan İstanbul'un vizyonu semineri!

Ali Nuhoğlu İstanbul'un vizyonu adlı seminer verecek. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve önemli gündemi olan ‘İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması’ konularını anlatacak.

Ali Nuhoğlu kimdir?

Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu kimdir? Ali Nuhoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Nuhoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeleri nelerdir? Nuhoğlu İnşaat yapımı devam eden projeler nelerdir?

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Ali Abacıoğlu kimdir?

İmar Affı ve İlgili Mevzuat kitabının yazarlarından olan Avukat Ali Abacıoğlu kimdir? Avukat Ali Abacıoğlu hangi alanda hizmet veriyor?

Ali Nuhoğlu yeni şirket kurdu!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun yeğeni, Ali Nuhoğlu yeni şirketini 10 milyon TL sermeye bedeli ile Mehmet Emin Akbulut ortaklığında kurdu. 

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Nuhoğlu İnşaat, Ankara ve İzmir'de yeni konut projelerine başlayacak!

İstanbul Fikirtepe’de 1100 birimlik kentsel dönüşüm projesi yapan Nuhoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, 4 yılda edindikleri tecrübe ile kentsel dönüşüm ombudsmanı olduklarını söyledi.

Ali Nuhoğlu: 2017’nin ilk çeyreğinde Fikirtepe’de yeni yaşam başlayacak!

Ali Nuhoğlu, kentsel dönüşümün simgesi haline gelen İstanbul Fikirtepe’de çalışmaların hızla sürdüğünü ve bölgenin yüzde 40’ında inşaatın başladığını belirterek, “2017’nin ilk çeyreğinde Fikirtepe’de yeni yaşam başlayacak” dedi.

Ali Nuhoğlu kimdir Haberi

Ali Nuhoğlu kimdir

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu sektördeki konut projeleri ve fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ali Nuhoğlu, "Ürettiğimiz konutların metrekaresi 6 bin TL ve üzeri olanları sadece toplumun yüzde 20'sine hitap ediyor. Toplumun yüzde 80'i bu konutlara ulaşamıyor. Biraz daha ucuz konut üretmeliyiz" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ali Nuhoğlu, ülkenin ekonomisine güvendiklerini ve frene basma gibi bir düşüncelerinin olmadığını dile getirdi ve  Türkiye'deki ekonomik büyüme trendinin ivmeli bir şekilde süreceğine inandıklarını da sözlerinde vurguladı.

Nuhoğlu, inşaat alanında daha çok dönüşüm alanlarına yoğunlaşılması gerektiğine dikkati çekerek, şunları aktardı; 

"Boş olan yerleri imara açma mantığı bir kenara bırakılmalı, kentsel dönüşüme odaklanmalıyız. Dönüşümdeki emsal artışları büyük sıkıntılara yol açıyor. Ürettiğimiz konutların metrekaresi 6 bin TL ve üzeri olanları sadece toplumun yüzde...