23 / 04 / 2024

ali samiyen stadı arsası

ali samiyen stadı arsası

Önceki gün Eren Talu-ALKE Ortak Girişimi'nin en yüksek teklifi verdiği Ali Sami Yen yerine Seyrantepe Kompleksi' ihalesinin ardından gözler Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak projeye çevrildi.

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Denizli Atatürk Stadı yenileniyor!

Denizli Atatürk Stadı yenileme çalışmalarına başlandı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yeni stadın kapasitesinin 3 bin 500 kişilik olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Karşıyaka Stadı’nın bitirilmesi için büyük çaba harcanıyor!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yapımında son aşamaya gelinen Alsancak ve Göztepe Stadı ile ilgili gelinen son durumu anlattı.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Kartal Stadı yerine meydan geliyor!

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

İzmir Alsancak Stadı'na itiraz!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Alsancak Stadı'na itiraz etti. İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten yaptığı açıklamada "İmar planına yapılan itirazın süreci olumsuz etkilemeyecek" dedi.

İzmir Alsancak Stadı'nın ihalesi Ocak'ta!

Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Stat 18 ayda tamamlanacak. Bu arada İZVAK Başkanı Ali Erten, "İzmir'in imar planlarında spor alanı olarak kaydedilen alanların envaterini çıkartıyoruz." dedi.

Alsancak Stadı 18 ayda tamamlanacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak stadı hakkında bilgi verdi. Yeni Alsancak Stadı'nın ihalesinin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor.

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi 15 Haziran'da!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Çotanak Arena Stadı ile 1000 seyirci kapasiteli Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun yapım işinin 15 Haziran tarihinde Toki tarafından ihaleye çıkacağını açıkladı.

Timsah Arena dünyanın en önemli stadı olacak!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

ali samiyen stadı arsası Haberi

ali samiyen stadı arsası

34 bin metrekarelik bir arsa büyüklüğüne sahip olan arsada, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak bir proje hayata geçirilecek. Edinilen bilgiye göre, ikiz kule şeklinde tasarlanan projenin bir kulesinde ofis katları, diğer kulesinde rezidans daireleri, bu ikisini birleştirecek daha alçak bir yapıda da alışveriş merkezi yer alacak. Emsali 2.5 olan arsada toplam 85 bin metrekarelik kapalı inşaat yapılabilecek. İhaleyi gerçekleştiren Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanvekili Erdoğan Bayraktar'ın da daha önce belirttiği gibi yeşili bol bir proje yapılmasının öngörüldüğü projeye göre 10 bin metrekarelik bir alanın yeşil alan olarak kullanılacağı dile getiriliyor. Toplam alanın 23 bin 441 metrekaresi turizm ve ticaret merkezi, 12 bin metrekaresi rekreasyon alanı ve zemin altı otopark, 849 metrekaresi...