26 / 04 / 2024

Ali Yıldırım Balıkesir çiftlik

Ali Yıldırım Balıkesir çiftlik

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım Balıkesir'de yer alan çiftliğini satışa çıkarmış...

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satışa çıkardı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım Balıkesir'de yer alan çiftliğini satışa çıkarmış...

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli atıldı!

Halkoylaması kapsamında Balıkesir’de halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte 435 milyon liraya mal olacak Yeni Karesi, Çamlıktepesi ve Hilal Camii projelerinin temellerini attı.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Binali Yıldırım'dan Marmara Otoyol Ringi müjdesi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir Otoyolu projelerinin gerçekleştirilmesiyle Marmara Otoyol Ringi'nin faaliyete geçirileceğini söyledi.

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Ahşap İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Ali Yıldırım tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Keresteciler Sanayi Sitesi, Başakşehir'de kuruldu.

Binali Yıldırım: Güzelbahçe'deki balıkçılar barınak istedi, liman yapıyoruz!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Güzelbahçe'deki balıkçıların kendisinden barınak istediğini, barınağı yeterli görmeyerek liman yapımına başladıklarını belirtti...

Ali Yazır: Bursa Yıldırım'ı Belçika yapacağız!

MHP Yıldırım İlçe teşkilatı, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ali Yazır'la buluştu. Tanıtım toplantısında MHP Bursa Miletvekilleri Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Necati Özensoy ile birlikte parti yöneticileri, partililer ve çok sayıda yurttaş biraraya

Ali Yıldırım Balıkesir çiftlik Haberi

Ali Yıldırım Balıkesir çiftlik

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014 yılında Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.


Çiftlikte günlük 50 ton süt üretilirken bu sütler piyasadaki markalı süt üreticilerine veriliyordu, halen de verilmeye devam ediyor.


Bu çiftliğin başına 2015 yılında bir felaket geldi. Saman ve ot balyalarının bulunduğu depolarda yangın çıkmış ve çiftlik büyük hasar görmüştü. Yangın hayvanların bulunduğu bölüme sıçramadan kontrol altına alınmış ve büyük bir felaket önlenmişti. Ancak aradan bir yıl geçmeden bu kez çiftliği aşırı soğuklar vurdu. Geçen yıl Balıkesir bölgesi çok ağır bir kış geçirdi. Bu dönemde hayvanların bulunduğu çatı çökmüş ve 1000 hayvan telef...