19 / 04 / 2024

aliağa imar sorunu nasıl çözülecek

aliağa imar sorunu nasıl çözülecek

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, "Aliağa'da arsa fiyatları yüksek. Yolu, altyapısı olmadığı için arsalara imar izmi verilmemiş. Biz bu tıkanıklığı TOKİ ile çözeceğiz. Burada yeni bir TOKİ markası yaratacağız" diye konuştu...

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde imar sorunu çözüldü!

Eyüpsultan İslambey Mahallesi Sinekli Kemer’de imar sorunu çözüldü. İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin imar planı değişikliğiyle ilgili müjdeyi Başkan Deniz Köken açıkladı. 

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

Aliağa Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aliağa Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Aliağa Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün saat 18:30'da gerçekleştirilecek olan Aliağa Belediyesi’nin ocak ayı olağan meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

İzmir Aliağa Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İzmir Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı başta olmak üzere 32 madde karara bağlandı.

Aliağa Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

İzmir Aliağa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclisi yarın saat 18:00'da gerçekleşecek. Toplantıda, Aliağa İlçesi'nin imar planı karara bağlanacak.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

Büyükyalı projesinin imar sorunu çözüldü!

Bakırköy-Zeytinburnu sahilinde sur gibi yükselen yeni konut projelerinden biri olan ve açılan dava sonucu plansız kalan Büyükyalı projesinin imar sorunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çözüldü.

TOKİ Aliağa imar uygulaması yeniden askıda!

TOKİ'nin hazırladığı İzmir Aliağa İlçesi, Arapçiftliği Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, 6707, 6117 7746, 7747 ve 8182 nolu parsellerin imar uygulaması askıya çıkarıldı...

Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüyor!

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi toplanıyor. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütecek.

Antalya Kırcami'deki imar sorunu çözüldü!

Antalya Kırcami'deki imar sorunu 30 yılı aşkın zamandır sürerken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuyla ilgili açıklama yaptı. İmar planlarındaki son durumu anlatan Uysal, problemlerin büyük oranda çözüme kavuştuğunu söyledi.

aliağa imar sorunu nasıl çözülecek Haberi

aliağa imar sorunu nasıl çözülecek


Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa'yı dönüştürerek 'marka şehir' yapmak için kolları sıvadıklarını ifade etti.


Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa'yı 'marka şehir' yapmak için kolları sıvadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın açıkladığı 1414 İzmir Projesi'nden 22'sinin Aliağa ile ilgili olduğuna dikkat çeken Yorulmaz, nasıl bir Aliağa hayal ettiklerini şöyle anlattı: "Aliağa 1960'tan bu yana sanayi kenti olarak tanımlanmış. Ancak sanayinin yanı sıra Aliağa'nın farklı özellikleri var. Denizi, ormanı var. Aliağa'nın elbisesi dar. Biz buraya yeni bir kimlik tanımlayacağız."  


Bir diğer önemli konunun da arsa fiyatları olduğunu vurgulayan Yorulmaz, "Aliağa'da arsa fiyatları yüksek. Yolu, altyapısı olmadığı için arsalara imar izmi verilmemiş. Biz bu tıkanıklığı TOKİ ile çözeceğiz. Burada yeni bir...