27 / 04 / 2024

aliağa Kuşcenneti Evler

aliağa Kuşcenneti Evler

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Samsun Kuş Cenneti imara mı açılıyor?

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde çıkan yangının ardından, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu ve SAMÇEP Sözcüsü Mehmet Özdağ, alanın imara açılma riski olduğunu belrtti. 

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Muğla Milas'a kuş cenneti yapılacak!

Milas – Boğaziçi Mahallesi Metruk Tuzlası Sulak Alanında yapılması planlanan kuş cenneti için çalışmalar devam ediyor.

Samsun'daki Kuş Cenneti'nde kaçak yapıya yer yok!

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde bulunan kaçak yapıların yıkıldığını belirterek, "Kaçak yapıları yıktıktan sonra doğa adeta kendini yeniledi.

Aliağa'da sit alanındaki evler için yıkım kararı ertelendi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Çaltılıdere mahallesinde, sit alanı üzerinde kurulu olduğundan dolayı yazlık evler için alınan yıkım kararı bir ay ertelendi.

Karadeniz Kuş Cenneti açıldı!

Trabzon'un Araklı İlçesi'ndeki Doğu Karadeniz Bölgesi'nin tek kuş cenneti olan "Karadeniz Kuş Cenneti" onlarca çeşit kuş türü ile misafirlerini bekliyor.

İzmir Kuş Cenneti 7. Etap Evleri 5 yıl kira garantisiyle satışta!

LYA İnşaat, İzmir’in Menemen ilçesindeki Seyrek Mahallasinde temeli atılan ve inşaatı hızla yükselen Kuş Cenneti evlerini 5 yıl kira garantili olarak satışa sundu.

İzmir Kuş Cenneti'ne 4 bin ağaç dikilecek!

İzmir Kuş Cenneti’ndeki yeşil dokunun güçlendirilmesi için alana 4 bin adet iğde ve ılgın ağacı dikilecek. Bölgenin hayata geçirilecek yeni yatırımlarla çok daha fazla ziyaretçi çekmesi planlanıyor.

Liman ve lojistik sektörü Aliağa'da başladı!

2.Aliağa Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi Aliağa Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde başladı. Aliağa Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen zirve 23-24 Ekim tarihlerinde 2 gün boyunca devam edecek.

Aliağa'ya 200 bin TL'lik balıkçı barınağı yapılıyor!

Aliağa'da 30 yılı aşkın bir süredir mevcut haliyle kullanılan Aliağa Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesine başlandı. 200 bin liraya mal olacak rıhtım inşaatının 27 Kasım'da bitmesi planlanıyor...

Aliağa Balıkçı Barınağı'nın inşaatı Kasım sonunda tamamlanıyor!

Aliağa'da 30 yılı aşkın bir süredir mevcut haliyle kullanılan Aliağa Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesine başlandı. 200 bin liraya mal olacak rıhtım inşaatının 27 Kasım'da bitmesi planlanıyor...

İzmir Aliağa sanayi ve depolama alanı imar olanı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Arapçiftliği Mevkii, “Sanayi ve Depolama Alanı” için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. Planlar 15 Kasım'da askıdan inecek...

Aras Nehri Kuş Cenneti kuraklık tehdidi altında!

Iğdır’da bulunan Aras Nehri Kuş Cenneti şimdilerde çok büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Aras Nehri Kuş Cenneti'nde 258 kuş türünü kayıt altına alınmış ve 67 binden fazla kuşu halkalayan bir yer.

aliağa Kuşcenneti Evler Haberi

aliağa Kuşcenneti Evler

İzmir'de 32 yıldır 150 bin kişiyi ev sahibi yapan Ege-Koop, Kuşcenneti Evleri'ni tamamlandı. Projede yaşamın başlaması için geri sayım başladı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Aliağa Kuşcenneti Evleri'nin kentin gelişim bölgesinde olan kuzey aksında önemli yatırımlardan olduğunu belirtti. 


Kuşcenneti Evleri projesi ile bölgede yüzme havuzlu ve eşsiz peyzaj çalışmasıyla bir ilke imza atıldı.


Projede sınırlı sayıda villa kaldığını ifade eden Hüseyin Aslan, "Kentin gelişim ve büyüme aksında, Nemrut ve Çandarlı limanlarının güzergahında kent ve ülke sanayisinin önemli üretim merkezi Aliağa'daki yeni yaşam alanımızda konut edinmek isteyenler, ellerini çabuk tutsun" dedi.


Hürriyet...