19 / 04 / 2024

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi son durum

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi son durum

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

Bu hastalıkları geçirenler emekli oluyor! Malulen emeklilik şartları açıklandı: Prim, yaş ve hastalık kriterleri!

Sosyal güvenlik mevzuatına göre, sağlık sorunları nedeniyle malulen emekli olma imkanı bulunanlar için belirlenen şartlar açıklandı. Hangi hastalıkları geçirenler emekli olabilecek? İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesindeki 10 ilde salgın riski! Hangi hastalıklar meydana gelebilir? Peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü yaşan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından bölgede salgın endişesi yaşanıyor. Peki başta içme suyu kaynaklı olmak üzere olası bu tehlikede hangi hastalıklar görülebilir? İşte yanıtlar…

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nde inşaat hızlandı!

İzmir Aliağa'da inşaatına devam edilen mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızla tamamlanıyor. Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi'nin modern bir yapı olması planlanıyor. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

Dokuz Eylül Üniversitesinin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunç Soyer'den Aliağa-Bergama İZBAN hattına ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aliağa Bergama İZBAN hattına ilişkin konuştu. Soyer, TCDD ile ortak yapacakları 52 kilometrelik hatta Büyükşehir'in hazırlıklarını bitirdiğini belirtti.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

İstanbul'un tarihi hastane binası olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin restorasyonu tamamlandı. Hastane, İstanbul Valisinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

İzmir Aliağa Hacı Tahir Şimşek Cami'nin temeli atıldı!

Aliağa’nın hayırsever iş adamları arasında yer alan  Osman Şimşek’in öncülüğünde Şimşek Group’un sahipleri Şimşek Ailesinin babaları Hacı Tahir Şimşek adına yaptırdıkları temel atma töreni yapıldı. 

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 2019'da açılacak!

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nin hemen yanında inşa edilen Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Hastanenin 2019'un ilk aylarında açılması planlanıyor.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi son durum Haberi

Aliağa Meslek Hastalıkları Hastanesi son durum

İzmir Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından Çaltılıdere Mahallesi'nde inşaatına başlanan İzmir'in tek mesleki ve çevresel hastalıklar hastanesi için çalışmalar hızlandı. Milliyet'te yer alan habere göre; hastanede devam eden çalışmalar, Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrol ve koordinesinde gerçekleşiyor. Zeminden sonra inşaat çalışmaları hızlanırken, 8 bin 746 metrekare oturma alanına sahip hastanede son olarak acil servis binası grobetonu döküldü. 

Koronavirüse rağmen inşaatı hızlanan hastanenin 2022 yılında hizmete açılmasının planlandığını söyledi. 201 yatak kapasitesine sahip hastane 52 bin 464 metrekare kapalı alanda yer alıyor. Hastanede Sağlık Bakanlığı'nca açıklanan standartlarda tam donanımlı acil servis ve destek ünitelerine kadar çeşitli birimler yer alıyor. Mikro- cerrahi ve yanık ünitesi gibi birimlerini bünyesinde bulunduracak hastane açıldığında hastalıklara tanı konulması için da ülkede önemli...