26 / 04 / 2024

Aliağada 3 gün elektrik kesintisi

Aliağada 3 gün elektrik kesintisi

İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 25 Haziran 2015 Perşembe, 26 Haziran Cuma ve 27 Haziran Cumartesi günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Çiftçilere büyük müjde! Az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak!

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi. Konu ile ilgili detaylar az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak...

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile birlikte doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

TOKİ sudan ucuza ev satacak! Başvurular 3 gün sonra başlıyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacak. TOKİ Ankara projesi için başvurular 3 gün sonra başlayacak.

Benzine büyük zam yolda! 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın! 

Benzin fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Benzine 4 Temmuz'dan itibaren büyük zam gelmesi bekelniyor. 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın.

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

Borsa İstanbul haftanın 3. gününe yükselişle başladı!

Aktarılan detaylara göre, Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftanın 3.gününe yüzde 0,18 artışla 4.544,48 puandan başladı.

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Aliağada 3 gün elektrik kesintisi Haberi

Aliağada 3 gün elektrik kesintisi

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 25 Haziran 2015 Perşembe, 26 Haziran Cuma ve 27 Haziran Cumartesi günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "25 Haziran Perşembe günü 09:00-12:00 saatleri arasında; Cengiz Topel Caddes,533, 584, 588, 595, 596, 597, 599 numaralı sokaklarda, Çarşamba Pazarı civarında, Hastane Caddesi’nde, düğün salonu ve Anadolu Caddesi’nin bir kısmında devlet hastanesi bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır.b26 Haziran Cuma günü, 09:00-17:00 saatleri arasında; Petkim baraj, Uzunhasanlar, Karakuzu, Gerçek inş. Çıtak tr-1 - çıtak tr-2 - Çıtak arıtma tesisi bakım çalışması nedeniyle; Fevzi Çakmak, Zeynel Yavuz, Talat Bilgin Caddeleri, 2204, 2205, 2206, 2207, 2222, 2227 numaralı sokaklar, Helvacı öok amaçlı...