24 / 04 / 2024

Alibeyköy tapuları ne zaman verilecek

Alibeyköy tapuları ne zaman verilecek

Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu alandaki taşınmazlarla ile ilgili olarak Eyüp Belediyesi’nin girişimleriyle önemli bir adım daha atıldı. Bölgedeki hak sahiplerini tapularını alabilmeleri için vakıflar meclisinden takas kararı çıktı.

İBB, Alibeyköy'de 80 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki İstanbul Alibeyköy'de yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri belli oldu! 

Trend GYO Alibeyköy arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayımladı. Peki Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri ne kadar? İşte Trend GYO Alibeyköy arsalarının değeri...

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy Yeşilpınar'da devam eden ve vatandaşın tepkilerine neden olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde uzlaşmalı görüşmeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri aktardı.

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılıyor?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. Peki 10 kilometre uzunluğuna sahip Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı ne zaman açılacak?

Balat – Ayvansaray arasındaki kısmı yeniden inşa edilen Eminönü – Alibeyköy Tramvayı’nı yıl sonuna yetiştirmek için hummalı bir çalışmalar devam ediyor...

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. 10 kilometre uzunluğuna sahip olan hat 14 istasyondan meydana geliyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum ne?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda test ve devreye alma çalışmaları bu yıl sonu itibariyle başlıyor. Projenin 2020 yılı üçüncü çeyrekte yolcuların hizmetine açılması planlanıyor. 

5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan 5. Levent projesinde fiyatlar 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi ne zaman?

Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de yer alan 5.Levent projesi 4 bin konuttan meydana geliyor. Peki Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

Yeni Yapı Alibeyköy Projesi satışları ne zaman?

Yeni Yapı İnşaat imzasına sahip Yeni Yapı Alibeyköy Projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy Projesi satışları ne zaman?

Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Toplam 362 daire ve 12 ticari üniteden oluşan Yeni Yapı Alibeyköy Evleri ön satışlarının Mart ayında başlaması planlanıyor. Peki Yeni Yapı Alibeyköy ne zaman teslim?

Alibeyköy tapuları ne zaman verilecek Haberi

Alibeyköy tapuları ne zaman verilecek

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın üzerinde özellikle durduğu konulardan biri olan tapu sorunlarıyla ilgili bu kez Alibeyköy’e müjdeli haber geldi. İçerisinde Alibeyköy Cami’ninde de bulunduğu 3 bin 728 metrekarelik alandaki taşınmazlarla ilgili olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisi bir karar aldı.

Konuyla ilgili konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Alibeyköy’de halen bazı alanlarda tapu ile ilgili sorunlar devam ediyor. Biz de belediye olarak bu problemlerin halledilebilmesi için her mecrada girişimlerimizi sürdürüyoruz. Son olarak Alibeyköy ile ilgili 13 Nisan 2015 tarihinde bir karar alındı. 21491294 - 050.01 - 155 sayı ve 143 karar no ile Alibeyköy Merkez Camii’nin de içinde bulunduğu 30 Ada 23 Parsel sayılı Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait taşınmazın, yine aynı taşınmaz üzerinde bulunan ve bugüne kadar tapularını alamayan...