26 / 04 / 2024

Alinur Aktaş kimdir

Alinur Aktaş kimdir

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Alinur Aktaş: İmar meselesi alfabenin A'sı gibidir!

İmar sorunu yaşayan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Eğer bu problemi çözersek, her şey hallolur” dedi.

Bursa'nın raylı sistem hattı 114 kilometreye çıkacak!

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ı ve adayı Alinur Aktaş, “Bursa için bir yol haritası belirledik. 20 yılda yapılan 54 kilometrelik raylı sistemi, 114 kilometreye çıkaracağız” diye konuştu.

Alinur Aktaş: Bursa’nın gelecek 50 yılı planlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı AK Parti büyükşehir belediye başkan adayı Alinur Aktaş, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı.

Alinur Aktaş kimdir?

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da Recep Altepe'nin istifasının ardından boşalan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başına geçmişti. Alinur Aktaş, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti adayı olarak gösterildi. Peki, Alinur Aktaş kimdir?

Bursa'nın geleceğini tasarlıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, günü kurtarmak için değil geleceği tasarlamak için çalıştıklarını söylüyor. Aktaş, “Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda Bursa’yı geleceğe taşıyacak adımları bir bir atıyoruz” diyor.

Kentsel dönüşümde bilgi kirliliği var!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bereket Sofrası Halk Günü etkinliğine katıldı. Başkan Aktaş etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. 

Bursa'da yatay mimarili dönüşüm yapılmalı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’da faaliyet gösteren hemşehri derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. 

Bursa'da kentsel dönüşüm anlayışı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bursa’nın yeni belediye başkanı Alinur Aktaş'a verdiği kentsel dönüşüm talimatları gündeme gelmişti. Bu talimatların ardından Bursa'da kentsel dönüşüm anlayışı değişiyor.

Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Ak Partili Alinur Aktaş seçildi. 

Bursa'daki olumlu hava mobilya sektörüne de esecek!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, TÜYAP Bursa Fuar Merkezi'nde düzenlenen 14. Uluslararası 'Bursa İnşaat 2016' ve 'IRES Gayrimenkul Fuarı'na giderek İnegöllü inşaat firmaları ve sektörün ileri gelen firmalarını ziyaret etti.

Alinur Aktaş: Kentsel dönüşümde vatandaşın rızası önemli!

İnegöl Belediyesi Eylül Ayı olağan meclis toplantısında 32’si İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden olmak üzere toplam 50 gündem maddesi ve 5 takrir maddesi ile dün Belediye Meclis Salonu’nda görüşülerek karara bağlandı.

Alinur Aktaş'a 10 milyonluk satış yetkisi verildi!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda; 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 milyon TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a oy birliği ile yetki verildi.

İnegöl'de 19 parselin satışı için belediye meclisinden onay!

İnegöl Belediye Meclisi'nin temmuz ayı olağan toplantısı gerçekleşirken, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapılan toplantı da 19 ayrı parselin ihalesi için Belediye Meclisi'nden yetki aldı.

İnegöl Huzurevi'ni hayırseverler yapacak!

İnegöl Belediyesi eski hastanenin karşısında hizmet veren Huzurevini yeni bir yere taşımanın planını yapıyor. Huzurevi sakinlerinin modern ve konforlu bir binada kalmalarını amaçlayan Belediye, bununla alakalı çalışmalarına başladı.

Kentsel dönüşüm de TOKİ projeleri de tam gaz: 20-30 katlı binalar olmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. İşte Aktaş'ın o açıklamaları...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

İstanbul'dan sonra o ilin de adı geçti: Depreme hazır değil! Kentsel dönüşüm çalışmaları için hemen düğmeye basıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın depreme hazır olmadığını ve kentsel dönüşüm konusun daha yeni konuşulmaya başlandığını açıkladı. 

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa'nın gündeminde kentsel dönüşüm var!

3 milyon nüfusa sahip Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm ve millet bahçesi çalışmaları hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın yeniden yeşil imajına kavuşması için çalışmalarını hızlandırdı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tam kapanmada kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tam kapanma döneminde kent genelinde yapılacak yardımları açıkladı. Aktaş bu dönemde kiracılardan kira tahsilatı yapılmayacağını dile getirdi. 

Bursa 1050 Konutları'nda dönüşüm düğümü çözülüyor!

Bursa'da uzun süredir yılan hikayesine dönen 1050 Konutlar kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan sevindiren haber geldi. Aktaş yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm anlaşmazlıklarının ortadan kalkacağını dile getirdi. 

Alinur Aktaş: Bursa'da 70 bin konut riskli!

Deprem kuşağında olmasına rağmen her yıl 50 bin adet yeni kaçak binanın eklendiği Bursa'nın, depreme hazırlıklı olmaması nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden gündeme alındı. Uzmanlar, çalışmalara ilişkin konuştu.

Bursa'da 70 bin konut dönüşüme giriyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aktaş, kent genelinde 70 bin konutun dönüşüme gireceğini söyledi.

Alinur Aktaş kimdir Haberi

Alinur Aktaş kimdir

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’da deprem hakkında gerçekleşen çalışmalarla ilgili konuştu. Hürriyet'te yer alan habere göre; bölgede 21 yıl önceki Gölcük-Adapazarı Depremi’ni yakından yaşadığını hatırlatan Aktaş, ülke ve bölgede böyle bir tehdidin oluştuğunu belirtti.

HERKES TESTİNİ YAPTIRSIN

Elazığ Depremi değerlendirildiğinde yıkılan veya hasarlı binaların 1999 öncesi yapılarda oluştuğundan bahseden Aktaş, bu tarihten sonra yapılan binalarda çizik dahi olmadığını ifade etti. Bursa olarak depo stoku bulup, çıkarmanın gerekliliğinden bahseden Aktaş, “Bununla ilgili olarak yakında başlayacak bir çalışmamız var. Büyükşehir belediyesi olarak ilçe belediyelerimiz dönüşümle alakalı çalışma yapacaklar ama benim buradan vatandaşa çağrım olacak. Herkes kendi evinden mesuldür, sorumludur. Bu manada herkesin kendi testlerini yaptırması veya bu noktada bize müracaat etmesi ve bu anlamda çıkan karneye göre bir yol haritasını kendilerine...