16 / 04 / 2024

ALIŞVERİŞ Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hakan Kodal

ALIŞVERİŞ Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hakan Kodal

AYD Başkanı Kodal, "Borçlar Yasası tasarısına göre kiracı, ödeme sıkıntısı &

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Tekirdağ Model Sanayi Merkezi inşaatı 2021 sonunda tamamlanacak!

Nadir Metal Rafineri ve NET İnşaat ortaklığında kurulan Inno Gayrimenkul tarafından inşa edilen Model Sanayi Merkezi Kalpaklı’da çalışmalar hız kesmiyor. NET İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yaman, "Projeyi 2021 sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. İlk blok tamamlanmak üzere" dedi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kore İş Konseyi Başkanı Ali Kibar, "Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir" dedi.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Bağdat Caddesi gastronomi turizminin merkezi oluyor!

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi yeniden inşa edilecek!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dün çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yeniden yapılarak hizmete sunulacağını bildirdi...

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Gölcük'e yazlık kültür merkezi inşa ediliyor!

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi Projesi inşaatını yerinde denetleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer konuyla ilgili olarak, "Kültür merkezi hızlı bir şekilde tamamlanacak ve bölge için önemli bir eksikliği giderecek" dedi.

ALIŞVERİŞ Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hakan Kodal Haberi

ALIŞVERİŞ Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hakan Kodal

Konsepte uymadığı için kiralayan zor duruma düşer" dedi

ALIŞVERİŞ  Merkezi Yatırımcıları DerneÄŸi (AYD) BaÅŸkanı Hakan Kodal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde olan Borçlar Yasası'nın bu haliyle yürürlüğe girmesi halinde ticari konut yatırımcıları açısından büyük sorunlar yaratacağı ve yeni yatırımları engelleyeceÄŸini söyledi. Son günlerde alışveriÅŸ merkezlerinin pazar günleri kapalı olması, otoparkların ücretsiz hale getirilmesi gibi sorunlarla uÄŸraÅŸtıklarını üstüne yeni Borçlar Yasası'ndaki düzenlemelerin geldiÄŸini belirten Kodal, "Düzenlemeler herkesin fikri sorularak yapılmalı" dedi. Yasa tasarısında üç maddenin kendileri açısından sorun oluÅŸturduÄŸunu ifade eden Kodal, bu maddeleri şöyle sıraladı: Ticari ofislerde ve alışveriÅŸ merkezlerinde kiralamalar genellikle dolar üzerinden yapılır. Tasarıda dö vizle yapılan kiralamalarda zam kalkıyor. Kiracınız ile anlaÅŸsanız bile yapamıyorsunuz, TL'yle ödenen kira larda ise enflasyon oranında artış getiriliyor. Oysa kiralama fiyatlarını piyasanın...