24 / 04 / 2024

Alışveriş merkezleri yönetimi

Alışveriş merkezleri yönetimi

BMD'nin yeni Başkanı Ekrem Akyiğit, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği toplantıda, alışveriş merkezleriyle yapacakları kira sözleşmelerinde bundan böyle "iyi yönetim garantisi" isteyeceklerini açıkladı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

6 Şubat depremlerinde yıkılan Galeria Sitesi'ne ilişkin rapor yayımlandı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde esnasında yıkılan ve 89 kişinin hayatını yitirdiği site ile ilgili ek bilirkişi raporunda müteahhit, şantiye görevlileri, alışveriş merkezi yönetimi, yönetmeliği hazırlayan kurum ve proje sorumluları yüzde 20 kusurlu olunduğu kaydedildi.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vaviran İnşaat Alüminyum Proje Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İslam Atay tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası müthiş bir kampanyayla geri döndü! E-ticaret alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, e-ticaret alışverişlerine yönelik efsane bir kampanya yaptı. Kampanyaya katılan müşterilere e-ticaret alışverişlerinde Bankkart Lira verileceği duyuruldu.

VakıfBank market alışverişlerinizde yüzünüzü güldürecek! Market alışverişlerinizde hediye puan kazanabilirsiniz

VakıfBank'tan market alışverişlerinizde uygun kampanya. Gıda marketi alışverişlerinize 150 TL Worldpuan hediye ediliyor. Pek kampanyanın koşulları nedir? İşte detaylar.

Alışveriş merkezleri yönetimi Haberi

Alışveriş merkezleri yönetimi

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), alışveriş merkezlerinden (AVM) iyi yönetim garantisi talep edecek. BMD'nin yeni yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin basınla tanışma toplantısında, kira sözleşmelerinde AVM'lerden iyi yönetim garantisi isteyecekleri belirtildi. BMD, ayrıca markalar adına broker şirketlerin AVM'ler ile pazarlık edeceği bir sistem de öneriyor.
AVM'lerle ilgili çalışma: BMD'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Akyiğit, "Bazı alışveriş merkezleri (AVM) yüksek ziyaretçi rakamları açıklıyor ama mağaza sahipleri şikayetçi. Bu rakamları denetleyecek bir mekanizma kurmayı, onları denetlemeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "BMD'nin AVM'lerle ilgili kurduğu bir komite var. Bir yaptırımımız olamaz ama bu tür çalışmalar yapmak istiyoruz" yanıtı verdi. BMD Başkan Yardımcısı ve Esse'nin sahibi Semih Şeftali ise "Sayı değil, kalite ve sayının alışverişe dönüşmesi önemli. Denetleme dışında yapıcı çalışmalar da...