19 / 04 / 2024

alışveriş merkezlerinin bölgelere göre dağılımı

alışveriş merkezlerinin bölgelere göre dağılımı

Krea Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal, kişi başına düşen alışveriş alanının Avrupa ülkelerine göre düşük olmasına rağmen, belli bölgelerde yoğunlaşma olduğunu söyledi.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Zen'de 8 bin TL üzeri alışverişlerde pırlanta küpe hediye! Görenler resmen çıldırdı! 12 Ocak 2023 Zen fiyat listesi

Zen pırlantada büyük kampanya başladı. 8 bin TL ve üzeri tüm pırlanta alışverişlerinizde pırlanta küpe hediye ediliyor. Peki Zen'de pırlanra yüzük, küpe kolye fiyatları ne kadar? İşte 12 Ocak 2023 Zen fiyat listesi...

İnternette yurt dışından alışveriş kârlı mı zararlı mı?

Yurt dışından ürün alan pek çok kişi Türkiye’de bulunmayan ya da daha pahalı olduğunu düşündükleri ürünleri satın alıyor ve bunun kârlı bir alışveriş olduğunu düşünüyor. Ancak durum gerçekten böyle mi?

Perakendede büyük kriz! 80 AVM bankalar tarafından yaşatılmaya çalışılıyor!

Borçlarının yüzde 88’i döviz bazlı olan alışveriş merkezlerinin 80’inin bankaların elinde olduğu ve bankalar tarafından yaşatılmaya çalışıldığı açıklandı.

Bu fiyatları görmeden alışveriş yapmayın! Hepsi Burada’da Efsane Kasım başladı!

Alışveriş listesini hazırlayanların heyecanla beklediği Hepsi Burada Efsane Kasım, Efsane Marka Günleri başladı. Her gün değişen markaları efsane fiyatlarla almak mümkün. İşte Efsane marka günleri ile ilgili bütün detaylar…

ŞOK market'ten 25 TL ve üzeri alışverişe büyük fırsat! Şok market 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

ŞOK market kampanyalı ürünler kapsamında 15 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişe özel indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde pek çok üründe indirimle sizleri bekliyor.

VakıfBank market alışverişlerinde sepetleri dolduracak! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerini unutmuyor. Sayısız kampanyalar ile VakıfBank ayrıcalığını ortaya koyuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte gıda market alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

VakıfBank giyim ve kozmetik alışverişlerinde yüz güldürecek! VakıfBank’tan büyük kampanya!

VakıfBank müşterilerine sayısız kampanyalar sunmaya devam ediyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve kozmetik alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

Boyner’den Hopililere özel 500 lira ve üzeri alışverişe 150 lira indirim! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin halka açık gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner yeni bir kampanya ile rakiplerine gözdağı veriyor. Boyner,  Hopi uygulaması kullanan müşterilerine her 500 liralık alışverişe 150 lira indirim sağlıyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Kutup Pazarlama mağazalarından 250 TL’lik alışveriş yap, 1953 model Dodge kazanma fırsatı yakala

Alışveriş yapıp 1953 model bir Dodge kazanmak ister misiniz? 1 Eylül ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Kutup Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye ait tüm mağazalardan aynı gün içinde ve tek seferde 250 Türk Lirası ve katları tutarında alışveriş yapanlar arasındaki bir kişiye çekilişle ikinci el klasik b

A101’den alışveriş yapanlara büyük kampanya! Yalnızca 2 hafta süresi var

A101 ile Akbank’tan 2 hafta süreli bir kampanya geldi. Buna göre Axess ile yapılacak 750 TL’lik alışverişte hediye verilecek.

alışveriş merkezlerinin bölgelere göre dağılımı Haberi

alışveriş merkezlerinin bölgelere göre dağılımı

"Örneğin Beylikdüzü'nde alışveriş merkezi, karma ve konut projelerinin çokluğu sebebi ile talebe göre bir sıkıntı var" diyen Kodal, yıllık 600 bin civarındaki konut talebinin bölgesel dinamikleri göz önüne alarak karşılanması gerektiğini belirtti. Eskişehir, Pendik, Bahçeşehir ve Adapazarı'ndan sonra bir alışveriş merkezi daha yapmayı planladıklarını belirten Kodal, 2008 içinde iki konut ve bir karma projesinin lansmanını yapacaklarını kaydetti. Bosphorus Gayrimenkul Fonu'nun asgari 1.1 milyar dolar yatırım hedefi olduğunu belirten Kodal, "Projelerin önsatışından gelecek finansman ve diğer ortaklarla birlikte yapılacak yatırımlarla 1.5-2 milyar doları bulması bekleniyor. Alışveriş merkezi projelerinin yanı sıra karma projeler ile konut projeleri de yatırım kapsamına giriyor" dedi.